Νέα

Πόσες ταινίες και σειρές χωράνε στη βαλίτσα σου;

Όσο εσύ έκανες υπερωρίες στο γραφείο ή διάβαζες για την εξεταστική, πολυαναμενόμενες ταινίες έκαναν πρεμιέρα κάθε βδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες και αμέτρητα νέα επεισόδια από τις αγαπημένες σου σειρές κυκλοφορούσαν σχεδόν καθημερινά. Τα κανάλια της Nova έχουν εντάξει στο πλούσιο πρόγραμμά τους όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις για να συμμετέχεις άνετα σε συζητήσεις τύπου «που το πάει αυτή η σεζόν» και «ποιος αξίζει τα περισσότερα βραβεία», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τώρα που πλησιάζει η καλοκαιρινή σου άδεια και έχεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο θα πρέπει να κλειστείς στο σαλόνι σου, καθισμένος στον καναπέ σου για να καλύψεις τα κενά.

Η ιντερνετική συνδρομή Nova Go σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το αγαπημένο σου τηλεοπτικό περιεχόμενο μαζί σου στις διακοπές, χωρίς αυτό να πιάνει επιπλέον βάρος στις αποσκευές σου -ή και στο πορτοφόλι σου, καθώς το Nova Go διατίθεται δωρεάν με οποιοδήποτε υπηρεσία Nova Stand Alone ή Nova 3play. Αν το καλοκαιρινό σου πρόγραμμα περιλαμβάνει οικογενειακές διακοπές στο χωριό, εξορμήσεις με φίλους σε νησιά, ακόμα και ταξίδια σε χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μόνο που χρειάζεσαι για να παρακολουθήσεις ταινίες και σειρές on demand αλλά και live αθλητικές μεταδόσεις με το πάτημα ενός κουμπιού είναι το tablet, το laptop ή το smαrtphone σου και απλή wi-fi σύνδεση.

Αν και το τελευταίο, για τους προνοητικούς δεν είναι και τόσο απαραίτητο… Η εφαρμογή Nova Go είναι ικανή να σου κρατήσει παρέα τις ώρες που θα περιμένεις για επιβίβαση, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου μέχρι να πιάσεις λιμάνι, αφού αν έχεις ήδη κάνει download μπορείς να παρακολουθήσεις τη σειρά σου χωρίς wifi σύνδεση, μέσω της δυνατότητας της off line θέασης. Ποιος είπε ότι τα μακρινά ταξίδια είναι και κουραστικά;

Για να κλείσετε VIP θέση στην τηλεοπτική ψυχαγωγία κάντε κλικ στους TV Experts.