Νέα

Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη επιστροφή του Mega

Από -

Αν και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές τα πάντα βρίσκονταν υπό εξέλιξη, η 17η Φεβρουαρίου ξεχώριζε ως η πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Mega. Με το πρόγραμμα να μεταβάλλεται συνεχώς, οι Σταμάτης Μαλέλης και Πέτρος Μπούτος δίνουν βάση σε τρεις τομείς. Ξεκινάμε με την ενημέρωση: τις καθημερινές την πρωινή ζώνη αναλαμβάνουν από τις 7 π.μ. οι Νίκος Φιλιππίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ντίνος Σιωμόπουλος και Τζίνα Μοσχολιού, δίνοντας στις 11 π.μ. τη σκυτάλη στους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, με την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και των Παναγιώτη Τζένου, Ελένης Καλογεροπούλου και Θανάση Μαυρίδη να ακολουθεί τα απογεύματα.

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (8 μ.μ.) θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ οι Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Μαρία Κατσή και Χρήστος Μέγας αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, η Ράνια Τζίμα τα μεσημεριανά δελτία και οι Μαριλένα Γεραντώνη και Γιάννης Μούτσος τις ειδήσεις του σαββατοκύριακου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου μυθοπλασίας του καναλιού
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου μυθοπλασίας του καναλιού

Σημαντικός τομέας είναι και η ψυχαγωγία. Μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα προγράμματα (ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου μυθοπλασίας) το καθημερινό πρόγραμμα θα καλύπτεται με επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών («50-50», «Στο παρά πέντε», «Σαββατογεννημένες» κ.ά.), προβολές ελληνικών και ξένων ταινιών αλλά και νέα projects. Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου αναλαμβάνει καθημερινή μαγειρική εκπομπή, η πρώην μπασκετμπολίστρια Ζωή Δημητράκου θα παρουσιάζει την εκπομπή υγείας-ευεξίας «Vita», η Αθηναΐς Νέγκα έρχεται με ένα late night talk show, ενώ οι Χάρης Καρανίκας και Γιάννης Μούτσος αναλαμβάνουν τις δύο εκπομπές έρευνας κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου.

Τέλος, έμφαση δίνεται και στα αθλητικά: Αντώνης Κατσαρός και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αναλαμβάνουν αθλητική εκπομπή λίγο πριν από τις μεσημεριανές ειδήσεις του σαββατοκύριακου, ενώ ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει την Κυριακή το βράδυ τα αθλητικά τεκταινόμενα με τους Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Νικολακόπουλο, Σοφία Αλατζά και Γιώργο Χελάκη. Αγώνες της Super League και της Ευρωλίγκας θα μεταδίδονται σε επανάληψη, ενώ η εξωτερική παραγωγή «Team Hellas» του Γιώργου Καπουτζίδη με ολιγόλεπτες συνεντεύξεις Ελλήνων ολυμπιονικών θα προστεθεί σύντομα στον προγραμματισμό.

Σχετικά Θέματα