Τηλεόραση

Ο συναρπαστικό κόσμος του gaming στην τηλεόραση

Στο μπουκέτο της COSMOTE TV προστίθεται από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το νεανικό κανάλι Ginx eSports TV με θεματολογία από τον ηλεκτρονικό αθλητισμό.

Επιλέγοντας με το τηλεχειριστήριο το Ginx eSports TV στην COSMOTE TV θα παρακολουθήσεις τύπους με χειριστήρια να συμμετέχουν σε επαγγελματικά τουρνουά ηλεκτρονικού αθλητισμού, να παρουσιάζουν video games και να αντιμετωπίζουν προκλήσεις μπροστά σε οθόνες. Το gaming και τα eSports είναι μια τεράστια βιομηχανία και το νέο κανάλι που έρχεται από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα προσπαθεί να καταγράψει τις εξελίξεις μέσα σ’ αυτήν.

Το Ginx eSports TV προβάλλεται σε 41 χώρες και 37 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως, μεταδίδοντας εκπομπές όπως το «The First Hour», όπου οι παρουσιαστές παίζουν την πρώτη ώρα ενός video game, το «The GINX Vault» με αναδρομή σε κλασικά video games, θεματικές λίστες και το «Games Room» με αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες gamers.

Το κανάλι είναι διαθέσιμο χωρίς υποτιτλισμό σε πακέτα της COSMOTE TV αλλά και μέσα από τις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV. Δες ένα βίντεο με αφιέρωμα στα video games που έχουν βασιστεί στο franchise του Star Wars:

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης