Νέα

O «Έτερος Εγώ» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Από -

Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας της Cosmote TV.

Χωρισμένη σε οκτώ επεισόδια, η σειρά με τίτλο «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές» επικεντρώνεται σε μια σειρά δολοφονιών που θορυβεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από το δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται για ακόμα μία φορά ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης, ο οποίος καλείται να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων, να εντοπίσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις συνεχόμενες δολοφονίες και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων υπογράφει ξανά ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με τον ίδιο να συνεργάζεται στην ιδέα της σειράς με τον Παναγιώτη Ιωσηφέλη και στο σενάριο με την Κατερίνα Φιλιώτου. Μαζί με τον πρωταγωνιστή Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, στη σειρά εμφανίζονται και οι Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη σε Αττική και Κρήτη, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2019 αποκλειστικά στην Cosmote TV.

banner

Σχετικά Θέματα