Νέα

«Ο Δάσκαλος»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Με φόντο την Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, ο «Δάσκαλος» ξεκίνησε τα γυρίσματα των επεισοδίων του που αναμένεται να προβληθούν στη συχνότητα του Mega την επόμενη χρονιά. Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού, μιας και το φανατικό κοινό του δημιουργού αδημονεί για την τηλεοπτική επιστροφή του, έντεκα χρόνια μετά την τελευταία του σειρά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη σειρά πρωταγωνιστούν μαζί του οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος.

H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

banner

Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες από τα γυρίσματα

Σχετικά Θέματα