Νέα

Ο Alpha επενδύει στις ελληνικές σειρές

Από -

«Έρωτας μετά...»
«Έρωτας μετά...»

Η τηλεοπτική σεζόν 2018-2019 ήταν η πρώτη μετά την κρίση και τις δραματικές αλλαγές στο τηλεοπτικό πεδίο που η μυθοπλασία επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας. Όσοι επένδυσαν σε αυτή δρέπουν ήδη τους καρπούς (Alpha και ΑΝΤ1) ενώ όσοι δεν το έκαναν (βλ. ΣΚΑΪ) προσπαθούν σχεδόν τρέχοντας να καλύψουν τον χαμένο χρόνο. Όσο τα νέα προγράμματα ξεδιπλώνονται, ο «πόλεμος» της τηλεθέασης διαφαίνεται ήδη πολύ σκληρός, αφού όπως διαπιστώνουμε το παιχνίδι δεν εξαντλείται στο είδος της σειράς (υπόθεση, συγγραφείς, σκηνοθέτες), αλλά και στο επίπεδο των ονομάτων. Κανάλια επιστρατεύουν ηθοποιούς που με το όνομά τους προσελκύουν κόσμο στην οθόνη, είτε επαναφέροντας στο προσκήνιο παλιούς πρωταγωνιστές είτε ποντάροντας σε νέα αστέρια που έκαναν αίσθηση μόλις τα τελευταία χρόνια.

Ο Alpha άνοιξε ήδη τα χαρτιά του παρουσιάζοντάς μας πριν από λίγες ημέρες τα μέχρι στιγμής σχέδιά του. Ο μεγάλος νικητής της περασμένης σεζόν, η «Μουρμούρα», συνεχίζει για 7η σεζόν με τα ίδια ζευγάρια, όπως και το επιτυχημένο «Έλα στη θέση μου», για τέταρτη σεζόν, με ανανεωμένο καστ, στο οποίο περιλαμβάνεται ο Αποστόλης Τότσικας σε ρόλο-κλειδί. Το «Σόι σου» μπορεί να τελείωσε, όμως οι δυνατοί πρωταγωνιστές (Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Βάσω Λασκαράκη, Ηλίας Μελέτης) πρωταγωνιστούν σε τρεις από τις νέες σειρές του καναλιού.

Όπως ανακοινώθηκε, τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει για τα «Αστέρια στην άμμο», τη δραματική σειρά που βασίζεται στο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη (πρωταγωνιστούν Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης κ.ά.), και για την κωμωδία «Κρατάς μυστικό;» σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (Μελέτης Ηλίας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.ά.).

Δυνατό χαρτί του καναλιού μοιάζει να είναι και το ερωτικό θρίλερ με τίτλο «Έρωτας μετά...» σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου και ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών (Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Νίκος Γαλανός, Μπέτυ Λιβανού, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κ.ά.). Φαίνεται πως οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου δεν θα είναι και τόσο ήσυχες για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καθώς τα κανάλια μάς βομβαρδίζουν συνέχεια με νέα σχέδια. Μείνετε συντονισμένοι.