Θέμα

Μέτρα αντίστροφα για τα Χριστούγεννα σαν «αμερικανάκι»

Από -

Απ’ όλες τις σύγχρονες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, εκείνη που ξεχωρίζει είναι οι χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες του Hallmark (που το όνομά του σου λέει σίγουρα κάτι αν κάποτε έστελνες χάρτινες ευχετήριες κάρτες). Για δύο μήνες, αυτό το αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι οικογενειακού περιεχομένου στρώνει με άφθονο ψεύτικο χιόνι το έδαφος για τα Χριστούγεννα μεταδίδοντας τηλεταινίες δικής του παραγωγής, που κοστίζουν ελάχιστα κι έχουν πάνω κάτω το ίδιο στόρι: ένας άντρας ή μια γυναίκα με ήσσονος σημασίας προβλήματα, που τον/την εμποδίζουν να συμμεριστεί την εορταστική ευφορία, η οποία έχει καταλάβει τους κατοίκους της αμερικανικής κωμόπολης όπου συνήθως εκτυλίσσεται η ιστορία, ερωτεύεται, μαλακώνει και τελικά παραδίδεται στο πνεύμα των γιορτών, αποφασίζοντας ότι για την υπόλοιπη ζωή του θα στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν την Άρτα με τα Γιάννενα και θα κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο στο δρόμο με κέρατα ταράνδου στο κεφάλι.

Φέτος, το Hallmark (και το αδελφό κανάλι Hallmark Murder & Mysteries) ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα στα τέλη Οκτωβρίου με ένα πρόγραμμα 33 τηλεταινιών, που όπως κάθε χρονιά συνεχίζουν αυτή την comfort τηλεοπτική παράδοση με νούμερα τηλεθέασης τα οποία κάνουν τους αναλυτές να μιλούν για ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο. Κάποιες απ’ αυτές τις τηλεταινίες εντοπίσαμε στα pop-up χριστουγεννιάτικα κανάλια της COSMOTE TV και της Nova.

Το COSMOTE CINEMA Christmas HD περιλαμβάνει τρεις ζώνες ταινιών κάθε μέρα: στις 17:30 μεταδίδει ταινίες επιστημονικής φαντασίας, στις 19:30 μεταγλωττισμένα animation (εδώ θα δεις το υποψήφιο για δύο Χρυσές Σφαίρες «Τραγούδα!» και το υποψήφιο για ισάριθμα Όσκαρ «Βαϊάνα») και στις 22:30 κλασικά φιλμ και παραγωγές του Hallmark όπως το «Santa’s Secret» (27/12) και το «It’s Christmas Carol» (30/12) – συνολικά θα μεταδοθούν 80 ταινίες σε 18 μέρες.

Το NovaChristmasHD, που μεταδίδει δύο ταινίες καθημερινά, εκτός από το οσκαρικό «La La Land» και πασίγνωστα μιούζικαλ περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του εορταστικές ένοχες απολαύσεις του Hallmark όπως το «Christmas Cookies» (19/12) και το «Operation Christmas» (21/12). Ετοίμασε eggnog, τυλίξου με κουβερτάκι και απόλαυσε αυτές τις γιορτές σαν «αμερικανάκι»!Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης