Νέα

«Λόγω Τιμής»: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς

Η σειρά «Λόγω Τιμής» επιστρέφει αυτήν τη φορά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία. Η σειρά που ύμνησε τη φιλία και απαναράστησε την αληθινή ζωή μιας παρέας νέων ανθρώπων συνεχίζεται στο σήμερα 20 χρόνια μετά και χαρίζει νέες συγκινήσεις από το παλιό καστ, αλλά και ενδιαφέρουσες ιστορίες από νέους ηθοποιούς.

Η παρέα του Μάνου, του Μιχάλη, του Βασίλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας και της Αθηνάς έχει αλλάξει πολύ κατά την πάροδο των χρόνων και μέσα από το νέο τρέιλερ παίρνουμε μια πρώτη γεύση για όλα όσα πρόκειται να δούμε στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο.

Στα νέα επεισόδια ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι παντρεμένος και μας συστήνει τη σύζυγο του Μαρία Ναυπλιώτου και η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) ζει με τον σύζυγό της (Χριστόδουλος Στυλιανός). Ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι μαζί με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου), ενώ στα Κύθηρα λειτουργούν ένα ξενοδοχείο η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) με τον σύζυγό της (Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο). Οι singles της παρέας είναι ο Μάνος (Άλκις Κούρκουλος) και ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ιστορίες των παιδιών τους: Φοίβου (Μιχάλης Πανάδης), Αννας (Νίκη Βακάλη) και του μεγαλύτερου σε ηλικία συντρόφου της (Μιχάλης Σαράντης).

Δείτε το τρέιλερ: