Συνέντευξη

Λάμπρο Φισφή, γιατί να σε δω «Απόψε Μόνο» στην tv;

Από -

Μία κωμική σειρά («Η Γενιά των 592 ευρώ») και ένα πρωτοπόρο τηλεοπτικό πρότζεκτ («Κάψε το σενάριο») αργότερα, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει έπειτα από χρόνια στο Mega με το «Απόψε Μόνο», ένα απρόβλεπτο late night comedy show που στήνει μαζί με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο. Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους την Πέμπτη 22/10 στις 23:30, ο αγαπημένος stand up comedian μάς δίνει 5+1 λόγους για να τον δούμε όχι μόνο απόψε αλλά και κάθε Πέμπτη στις οθόνες.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι «Άγριες Μέλισσες»;
Γιατί είσαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι καλές τηλεοπτικές δουλειές. Θέλεις να βλέπεις κάτι που να μην έχει ποιότητα. Να μην έχει καλό σενάριο. Να μην έχει σενάριο γενικά.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι «The Bachelor»;
Να δεις το αντίθετο του Bachelor. Ένα show που συνήθως έχει μια γυναίκα και 10 άντρες. Ε; Ποιο ωραίο δεν είναι αυτό;

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι «Big Brother»;
Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω εγώ. Πρέπει να το ψάξεις μόνη σου. Να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου για να το απαντήσεις.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και να μην λιώσω στο Netflix;
Κανείς δεν βλέπει τίποτα στο Netflix. Ανοίγεις το Netflix και ψάχνεις επί μία ώρα τι θα δεις και μετά τη μία ώρα βρίσκεις κάτι, το βάζεις και σε παίρνει ο ύπνος στους τίτλους αρχής. Αντί λοιπόν να χάσεις μία ώρα στο Netflix ψάχνοντας, να δεις «Απόψε Μόνο» και να κοιμηθείς βλέποντας εμάς.

Γιατί να δω «Απόψε Μόνο» και όχι ειδήσεις;
Ποιος βλέπει ειδήσεις; Έχεις πέσει στα σκληρά ναρκωτικά; Να κάνουμε intervention να σε σώσουμε; Φύγε από το σκοτάδι. Έλα στο φως της κωμωδίας. Έλα στο «Απόψε Μόνο».

...Και τις άλλες μέρες τι να κάνω;
Να μας δεις στο θέατρο. Αν ανοίξουν ποτέ τα θέατρα. Αν όχι, να κάτσεις σπίτι και να μας δεις επανάληψη. Μπορείς να πας να δεις και κανένα φίλο σου. Να κλείσεις το χαζοκούτι.