Νέα

Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ»

Από -

Μετά από διακοπή δυόμιση μηνών, από την 1η Ιουνίου ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ», της τηλεοπτικής ανθολογίας που βασίζεται στο ομώνυμο αστυνομικό θρίλερ του 2016. Με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τους συντελεστές, η σειρά με τίτλο «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» ετοιμάζεται πυρετωδώς για την προγραμματισμένη της πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο του 2020.

Ο δεύτερος κύκλος οκτώ επεισοδίων που θα δούμε αποκλειστικά στην CosmoteTV, το σενάριο (σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου) και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ξανά ο Σωτήρης Τσαφούλιας, θέλει μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες να αναστατώνει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), ο οποίος στον πρώτο κύκλο «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» βοήθησε με τις συμβουλές του τον Λαΐνη. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και μια καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, ενώ τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας. Το καστ πλαισιώνεται επίσης από τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες και το teaser για το «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις»

Σχετικά Θέματα