Νέα

«Kidding»: Ο Τζιμ Κάρεϊ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Μισέλ Γκοντρί

Από -

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης της ταινίας συναντιούνται ξανά στο τηλεοπτικό «Kidding», τη νέα σειρά δέκα επεισοδίων του Showtime.

Στο τρέιλερ που χρωματικά θυμίζει το «Σε Είδα στ’ Όνειρό μου», μια προηγούμενη κινηματογραφική δουλειά του Μισέλ Γκοντρί, βλέπουμε τον Τζιμ Κάρεϊ ως κύριο Πικλς, έναν παρουσιαστή μιας επιτυχημένης παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής. Πίσω από αυτήν την κερδοφόρα τηλεοπτική περσόνα –σύμβολο καλοσύνης και σοφίας για τους μικρούς τηλεθεατές του, κρύβεται ο Τζεφ, ο οποίος αντιμετωπίζει μια προσωπική κρίση και κανένα από τα παραμύθια του κυρίου Πικλς δεν μοιάζει ικανό να τον βοηθήσει να τη διαχειριστεί. Η οικογένειά του διαλύεται και ο Τζεφ, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα χάνοντας σταδιακά την πνευματική του ισορροπία.

Δύο δεκαετίες μετά το «In Living Colour» που ανέδειξε το κωμικό του ταλέντο, ο Τζιμ Κάρεϊ αναλαμβάνει έναν βαθιά μελαγχολικό πρωταγωνιστικό ρόλο που υπογράφει ο Ντέιβ Χόλσταϊν. Μαζί με τον Τζιμ Κάρεϊ στη σειρά «Kidding» που κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου πρωταγωνιστούν οι Φρανκ Λαντζέλα, Τζούντι Γκριρ και Κάθριν Κίνερ. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης