Νέα

Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV κερδίζει το κοινό

Μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο λειτουργίας, τα νοικοκυριά που έχουν πρόσβαση στη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV έχουν ξεπεράσει πλέον τις 300 χιλιάδες. Διαθέτοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, συνδυαστικά με το ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, κινηματογραφικά, ντοκιμαντέρ), η COSMOTE TV αποτελεί σήμερα την κορυφαία ελληνική streaming υπηρεσία.

Οι χρήστες της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV έχουν στη διάθεσή τους 86 κανάλια, 17 από τα οποία παραγωγής COSMOTE TV (SPORT, CINEMA & HISTORY) και on demand καταλόγους (π.χ COSMOTE TV Plus), ενώ προσωποποιημένες προτάσεις προκύπτουν μέσα από το premium περιεχόμενο της COSMOTE TV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (ταινίες/σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ) σε κάθε χρήστη με τη βοήθεια ΑΙ (Artificial Intelligence).

Στα κινηματογραφικά, μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαίους παραγωγούς, διανομείς περιεχομένου και διεθνή στούντιο, η COSMOTE TV διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο υψηλού επιπέδου, το οποίο οι συνδρομητές απολαμβάνουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση και on demand στα κανάλια και τις υπηρεσίες της (COSMOTE TV Plus, Replay TV κλπ). Τη σεζόν 2021-22 το τηλεοπτικό μπουκέτο της COSMOTE TV περιλαμβάνει περισσότερες από 120 πρεμιέρες σειρών, ενώ στο COSMOTE HISTORY HD, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση, προγραμματίζονται πάνω από 15 πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV.

Στο πλούσιο αθλητικό θέαμα της COSMOTE TV περιλαμβάνονται περισσότερες από 60 κορυφαίες διοργανώσεις και πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα και άλλα δημοφιλή σπορ, με την νέα σεζόν να αναμένεται να φιλοξενηθούν πάνω από 8.000 ώρες live αθλητικών μεταδόσεων στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Μερικά από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της COSMOTE TV είναι το φιλικό μενού και το εύκολο περιβάλλον πλοήγησης που διαθέτει, καθώς και η κοινή εμπειρία θέασης που προσφέρει σε όλες τις οθόνες, αφού το interface προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή από την οποία είναι προσβάσιμη: τηλεοράσεις (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία, μέσω ενός Wi-Fi Android TV Box), φορητές συσκευές (tablets, smartphones), PCs, Laptops, Mac, Android TV συσκευές (όπως SONY Smart TVs), καθώς και σε Samsung & LG Smart TVs, ενώ υποστηρίζει casting από Android tablet & smartphone σε Android TV συσκευές, όπως τηλεοράσεις.

Επιτρέπει, επίσης, την ταυτόχρονη θέαση σε 2 οθόνες (για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού), υποστηρίζει έως 5 ξεχωριστά προφίλ για κάθε χρήστη, ενώ υπάρχει και ειδικό kids menu με υπηρεσία γονικού ελέγχου. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα download σε φορητές συσκευές για αναπαραγωγή χωρίς σύνδεση στο Internet, ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθήσει το αγαπημένο του περιεχόμενο όπου και αν βρίσκεται, ενώ, τέλος, προσφέρει 4K περιεχόμενο με το κανάλι COSMOTE SPORT 4K, που φιλοξενεί κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

banner