Νέα

Η νέα σειρά του Alpha δεν είναι πια... μυστικό

Από -

Ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα για τη νέα σειρά «Κρατάς μυστικό;» που θα προβληθεί στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα 2019-2020, από την συχνότητα του Alpha. Τη νέα κωμική σειρά σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το σενάριο πλέκουν οι Παναγιώτης Χριστόπουλος και Έλενα Σολωμού.

Απο τα λίγα που έχει αποκαλύψει το κανάλι σχετικά με την πλοκή, τα μπερδέματα αρχίζουν όταν οι πρωταγωνιστές ξεκινούν την αναζήτηση ενός ατόμου, πέρα από το οικογενειακό τους περιβάλλον, κάποιον άγνωστο, που θα του εκμυστηρευτούν τα μυστικά τους και θα απαλλαγούν από τις ενοχές τους χωρίς συνέπεια, ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν.

Ο κόσμος όμως είναι μικρός και τα μυστικά τους, ίσως δε μείνουν και τόσο μυστικά. Έρωτες φανεροί, κρυφοί, απαγορευμένοι, μπερδεμένοι βάζουν σε μπελάδες τους πρωταγωνιστές και προκαλούν γέλιο στους τηλεθεατές.

Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη σειρά με δυνατά ονόματα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ανάμεσα τους η αγαπημένη Μαρία Καβογιάννη και ο Ηλίας Μελέτης που μας συντροφεύει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alpha. Μαζί τους και ηθοποιοί που έχουμε καιρό να δούμε στους δέκτες μας όπως η Δήμητρα Σιγάλα και η Βίκυ Παπαδοπούλου αλλά και οι Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος.