Νέα

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Άννα Ντουντουνάκη, Γιώργος Καπουτζίδης
Άννα Ντουντουνάκη, Γιώργος Καπουτζίδης

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, η εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas» της ΕΡΤ1 αρχίζει την αντίστροφή μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Η Team Hellas, η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες, απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους. Όλοι τους μιλούν στον Γιώργο Καπουτζίδη για την καθημερινότητά τους, τα συναισθήματά τους, αλλά και το πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού, μιας και η εκπομπή ακολουθεί την προετοιμασία τους από το 2019.

banner

Πέρα από το χαλαρό κλίμα των συνεντεύξεων, αποτέλεσμα της φιλικότατης φυσιογνωμίας του Γιώργου Καπουτζίδη, ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι της εκπομπής όπου ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος θα μπαίνει για λίγο στη θέση των αθλητών: σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, αλλά κυρίως για να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Η εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas» σε σκηνοθεσία Κώστα Αμοιρίδη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27/3 στις 18:15, με πρώτη καλεσμένη την πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη (100μ. πεταλούδα), ενώ στο επεισόδιο της Κυριακής 28/3 ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά την κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

banner

iΟ «Δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas» θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στην ΕΡΤ1