Νέα

Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Έπειτα από την αποχώρησή της από τον Alpha και μετά από έναν χρόνο αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και στην παρουσίαση. Τις έντονες φήμες γύρω από την επικείμενη τηλεοπτική της επανεκκίνηση επιβεβαίωσε το Mega, το οποίο καλωσόρισε την «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» στο δυναμικό του σταθμού, χωρίς όμως να κάνει ακόμα γνωστό το περιεχόμενο αλλά και τη ζώνη προβολής της νέας της καθημερινής εκπομπής.

banner

Διαβάστε την ανακοίνωση του Mega

«Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».