Νέα

H «Madame Ginger» μαγειρεύει στο OPEN

Τη Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς τη Madame Ginger, τη γνωρίσαμε μέσα από το blog της madame ginger.com και από τα κανάλια της στο Youtube και στο Instagram όπου μαγειρεύει για τα «gingerάκια» της εύκολες, γρήγορες vegetarian και vegan συνταγές.

Στο τηλεοπτικό «Madame Ginger», τη νέα της καθημερινή εκπομπή στο OPEN που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/6 στις 15:15, θα μαγειρεύει για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές με απλά υλικά προτείνοντας μια εντελώς νέα green φιλοσοφία, μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

banner

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές που θα ενθουσιάσουν όχι μόνο τους χορτοφάγους αλλά και όλους όσοι θέλουν μια διαφορετική, πιο green εναλλακτική. Έτσι, το «φαγητό της γιαγιάς» μετατρέπεται σε νέο υγιεινό comfort food, ενώ αγαπημένες αλμυρές και γλυκές παρασκευές θα παρουσιάζονται πιο «πειραγμένες» για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις.

Επιπλέον, σε κάθε επεισόδιο η «Madame Ginger» καθημερινά θα δίνει χρήσιμα green tips για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής που σέβεται το περιβάλλον και προωθεί την ευζωία όλων. Πώς μπορούμε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού, να αξιοποιήσουμε το φαγητό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα ή να φτιάξουμε μπισκότα για το κατοικίδιο μας με τρία μόνο υλικά; Πώς μπορούμε να φτιάξουμε δικά μας καθαριστικά με φυσικά υλικά ή ακόμα πώς μπορούμε να έχουμε τον δικό μας μικρό κήπο με τα μυρωδικά μας;

i«Madame Ginger», από Δευτέρα 14/6 και κάθε μέρα στις 15:15 στο OPEN

banner