Νέα

H ΕΡΤ με τεχνολογία αιχμής στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Από -

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, η ΕΡΤ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο της νέας εποχής (όπως χαρακτηριστικά είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος) παρουσιάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες που θα προσφέρουν στους θεατές έναν τελείως διαφορετικό τρόπο θέασης του Μουντιάλ. Εφαρμογές υβριδικής τεχνολογίας και εικονικής πραγματικότητας καθώς και εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα με όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική χρήση θα είναι διαθέσιμα σε κάθε τύπο συσκευής (κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστές, λάπτοπ και έξυπνες τηλεοράσεις) με μοναδική προϋπόθεση τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας της ΕΡΤ υιοθετεί τις τεχνολογίες που προσφέρει η FIFA και αναπτύσσει εφαρμογές που φέρνουν στις οθόνες τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Με σύνθημα «Δες το παιχνίδι, μπες στο παιχνίδι», ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το Μουντιάλ με πολλούς και διάφορους τρόπους: θέαση του αγώνα σε πραγματικό χρόνο από γωνία 180ο , παρακολούθηση όλων των αγώνων σε video on demand από 12 διαφορετικές κάμερες, αλλά και video 360 από την υβριδική τηλεόραση με επιλογή θέασης από πέντε κάμερες. Στατιστικά και χρηστικές πληροφορίες που επικαιροποιούνται σε πραγματικό χρόνο θα παρέχονται στο διαδραστικό timeline των αγώνων, προσφέροντας στο χρήστη την περιήγηση στα highlights του αγώνα, από την είσοδο των ομάδων μέχρι τις κίτρινες κάρτες και τη στιγμή του γκολ, αλλά και πρόσβαση στο VAR (video assistant referee) για τις αμφισβητούμενες φάσεις, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται πρώτη φορά σε Μουντιάλ.

Σχετικά Θέματα

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • adam πριν από 4 μήνες

    ...τα μόνα σοβαρά κανάλια (με τις όποιες -ενίοτε σοβαρές- ατέλειές τους) που μπορεί να παρακολουθήσει ένας σκεπτόμενος τηλεθεατής . 'Οτι και να κάνουν όμως , και τον "ουρανό με τ'άστρα" να προσφέρουν , οι στημένες μετρήσεις τηλεθέασης θα τα έχουν πάντα στο 2-4% !!