Νέα

Έτοιμοι για τον 4ο κύκλο Master Chef;

Από -

«Ποιος θα κάψει έναν-έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευτεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;» Αυτά αναρωτιέται το STAR στο δελτίο Τύπου για τη μεγάλη επιστροφή του πιο επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής, όμως το δικό μας μυαλό γεμίζει με άλλες απορίες: Ποια θα είναι η ατάκα που θα ξεπεράσει σε memes το «κρατς»; Πόσα κόκκαλα θα μετρήσει φέτος ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο του; Πόσους ακόμα στίχους Χατζηφραγκέτα έχει αποστηθίσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Και πόσοι θα είναι εκείνοι που θα τολμήσουν να παρουσιάσουν ριζότο μπροστά στον Πάνο Ιωαννίδη;

Το MasterChef επιστρέφει στο Star με τον 4ο κύκλο την Δευτέρα 27/1 (και κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη) στις 21:00, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα. Οι μάχες για την πολυπόθητη ποδιά στις οντισιόν του διαγωνισμού θα αποτελούν τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής, μέχρι να αναδειχτούν όσοι θα κερδίσουν μια θέση στο διαγωνισμό διεκδικώντας το έπαθλο των € 50.000.

Με την επιτυχημένη τριάδα των σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη ξανά στο τιμόνι, το Master Chef επιστρέφει ανανεωμένο, καθώς σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ο διαγωνισμός φέτος μηδενίζει και ξαναρχίζει. Οι τρεις σεφ δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν. Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν. Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό».

Πέρα λοιπόν από τις αλλαγές και τις εκπλήξεις που μαγειρεύονται στον 4ο κύκλο, το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης αναλαμβάνει ξανά το «reward day», επιβραβεύοντας τα μέλη της νικήτριας ομάδας με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης έπειτα το τέλος κάθε ομαδικής δοκιμασίας, ενώ ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef, προσφέροντάς τους τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.