Νέα

Εσύ τι τύπος genius είσαι;

Ο Αϊνστάιν είναι genius...
Ο Αϊνστάιν είναι genius...

Ποιος τύπος είναι genius για σένα; Είναι ο Αϊνστάιν, ο Πάμπλο Πικάσο και η Αρίθα Φράνκλιν στην ομώνυμη σειρά του National Geographic για τις ιδιοφυΐες τεχνών και επιστημών που άλλαξαν τη ζωή μας. Είναι εκείνος που δε θα έχανε την ευκαιρία να ερωτευτεί μία γυναίκα όπως η Sia, στο δυναμικό ντουέτο της με τον LSD που έσπασε τα ραδιόφωνα. Είναι ακόμα ο σπουδαίος νοβελίστας Τόμας Γουλφ, που ενσαρκώνει ο Τζουντ Λο στη δραματική, βιογραφική ταινία «Ένας Χαρισματικός Άνθρωπος» («Genius», 2016). Είσαι, τέλος, εσύ που επιλέγεις το ρεύμα σου με βάση τις ανάγκες σου και την κατανάλωση που κάνεις και πληρώνεις μόνο το ποσό που πραγματικά σου αναλογεί.

Τώρα μπορείς να είσαι κι εσύ!
Τώρα μπορείς να είσαι κι εσύ!

Φοιτητικό στούντιο ή οικογενειακό διαμέρισμα, καθημερινό μαγείρεμα ή delivery: οι επιλογές της καθημερινότητάς σου επηρεάζουν άμεσα το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεις κάθε μήνα. Τα νέα πακέτα Genius της Protergia, έχουν ως στόχο να προσαρμοστούν στις δικές σου ανάγκες και να καλύψουν τις απαιτήσεις σου, χωρίς να ξεπερνούν το μηνιαίο στόχο κατανάλωσης που εσύ ορίζεις. Έτσι είσαι κι εσύ μέλος της κάστας των genius, που διαμορφώνουν έξυπνα τη ζωή τους, την αλλάζουν και την ορίζουν χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους.

Τα τρία πακέτα Genius (€ 19 για μικρομεσαίες ανάγκες κατανάλωσης 2.500kWh / έτος, € 28 για μεσαίες ανάγκες κατανάλωσης 4.000kWh / έτος και € 43 για υψηλές ανάγκες κατανάλωσης 6.500kWh / έτος) παρέχουν χρέωση ενέργειας ημέρας/νύχτας 0€/kWh, ενώ η εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού σου σε επιβραβεύει με έκπτωση 10% επί των χρεώσεων προμήθειας. Επιπλέον, εάν χαρακτηρίζεσαι e-genius και χάρη στην online προσφορά που τρέχει μέχρι και τις 30 Αυγούστου, μπορείς να κερδίσεις έκπτωση € 50 στον πρώτο σου λογαριασμό, αρκεί να συμπληρώσεις έγκαιρα και ηλεκτρονικά την αίτησή σου.

*Δεν περιλαμβάνονται φόροι και ρυθμιζόμενες χρεώσεις
*Δεν περιλαμβάνονται φόροι και ρυθμιζόμενες χρεώσεις

Η χρέωση του ηλεκτρικού ρεύματος παραμένει σταθερή κάθε μήνα με βάση το πακέτο που επιλέγεις (πλην εκ του νόμου χρεώσεων για τρίτους) ενώ η εξειδικευμένη εφαρμογή myprotergia app σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεσαι τις κιλοβατώρες που έχεις ήδη καταναλώσει. Παράλληλα, με τη νέα υπηρεσία Genius Save4Later γίνεσαι έξτρα genius και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για να καλύψεις όλον τον όγκο ρεύματος μέσα στη χρονιά: οι κιλοβατώρες που περίσσεψαν μεταφέρονται αθροιστικά σε εκείνες του επόμενου έτους, έτσι ώστε να μη χάνεις τίποτα από όσα πληρώνεις!

Εσύ τι τύπος genius είσαι; Παίξε το quiz των τριών ερωτήσεων, βρες το πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου και μάθε τι θα περιμένεις στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου ρεύματος κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα genius πατήστε εδώ.