Νέα

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν του Game of Thrones

Από -

Η αντίστροφη μέτρηση για το επικό φινάλε μόλις άρχισε… Δεκατέσσερις νέες φωτογραφίες από τον 8ο και τελευταίο κύκλο του Game of Thrones ήρθαν στο φως από το ΗΒΟ, δύο μήνες και κάτι πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου. Καθεμία από αυτές παρουσιάζει έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, εκτός από τον Τζον Σνόου, τη Ντενέρις και τη Σέρσεϊ οι οποίοι απεικονίζονται σε δύο στιγμιότυπα, ξεχωρίζοντας (πιθανώς) ως τα φαβορί ανάμεσα στους πολλούς διεκδικητές του πολυπόθητου θρόνου των Επτά Βασιλείων.

Μέχρι τις 14 Απριλίου βέβαια αυτό παραμένει μία από τις πολλές εικασίες, καθώς τίποτα στο σύμπαν του Game of Thrones δεν θεωρείται προβλέψιμο ή δεδομένο. Όπως ήταν αναμενόμενο το ΗΒΟ έχει προσέξει όλες τις λεπτομέρειες ώστε οι εικόνες αυτές να μην προδίδουν κανένα στοιχείο σχετικά με την κατεύθυνση που θα πάρει η πλοκή στην 8η σεζόν, κι έτσι όλες οι φωτογραφίες μοιάζουν με απλά (και σχετικά ανέκφραστα) πορτρέτα των κύριων πρωταγωνιστών.

Όλες, εκτός από μία... Η Σέρσεϊ, η οποία στην προηγούμενη σεζόν μάς αιφνιδίασε ανακοινώνοντας στον Τζέιμι την εγκυμοσύνη της, είναι η μοναδική από τους χαρακτήρες που ποζάρει σε ολόσωμη φωτογραφία -και μάλιστα προφίλ- χωρίς ωστόσο να γίνονται εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης στο σώμα της. Είναι τελικά αληθινή αυτή η εγκυμοσύνη ή αποτελεί απλά ένα σχέδιο που θα τη φέρει πιο κοντά στο θρόνο; Υπομονή μέχρι τις 14 Απριλίου για τις απαντήσεις…

Δείτε όλες τις νέες φωτογραφίες από την 8η σεζόν του Game of Thrones