Νέα

«Αόρατοι» αλλά καθόλου απαρατήρητοι οι ηθοποιοί της νέας σειράς της COSMOTE TV

Με τον Χάρη Μαζαράκη στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιούλικα Σκαφιδά, Βασιλική Τρουφάκου και Γιώργο Χρανιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι «Αόρατοι», η νέα κωμική σειρά της Cosmote TV, αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στον υπάρχοντα χάρτη της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πέντε ξεχωριστές προσωπικότητες συνθέτουν μια ετερόκλιτη παρέα, από αυτές που συναντά κανείς στις γειτονιές της σύγχρονης Αθήνας. Αυτό ωστόσο που δεν συναντά κανείς συχνά, είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Αυτήν την ιερή και παράλληλα ανίερη αποστολή αναλαμβάνουν υπό την «ηγεσία» του Μήτσου (Νίκος Πουρσανίδης), ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), πνευματικός δημιουργός της επιχείρησης, ο Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης), μια γειτόνισσα ονόματι Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (ΓιούλικαΣκαφιδά). Παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες, βρίσκονται μπλεγμένοι σε υποθέσεις που κόβουν την ανάσα.

Στη νέα σειρά 8 επεισοδίων των Χάρη Μαζαράκη και Θωμά Νικολαϊδη θα κάνουν τακτικές εμφανίσεις οι Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σόφι Ζανίνου και Τάκης Ζαχαράτος, τα ονόματα των οποίων έχουν συνδεθεί με ξεκαρδιστικό γέλιο. Τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ η σειρά πρόκειται να προβληθεί στις αρχές του 2022, αποτελώντας το νέο βήμα της COSMOTE TV σε μια αξιοσημείωτη πορεία παραγωγής σειρών μυθοπλασίας υψηλών προδιαγραφών.

banner