Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Από -

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, επιστρέφει τη νέα σεζόν με τον τρίτο εξίσου καθηλωτικό κύκλο της. Η σειρά που πέρυσι κρατούσε σε αγωνία 1,5 εκ. θεατές ξεκίνησε τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της.

Ο Λευτέρης Χαρίτος συντονίζει με τις ξεχωριστές του σκηνοθετικές ικανότητες τα γυρίσματα ενώ η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης αφηγούνται παραστατικά μέσα από την κοινή τους συγγραφική πένα, τις νέες ιστορίες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι ήρωες μας, όπως και τα νέα πρόσωπα που θα εισέλθουν στην σειρά για έναν ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρίτο κύκλο.

Οι καθηλωτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και οι έντονες συγκινήσεις που μας προκαλούν με τα παθήματά τους, επιστρέφουν. Η νέα σεζόν θα βρει τους ήρωες της σειράς σε αναπάντεχα και απροσδόκητα προβλήματα καθώς το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 έφτασε. Τρεις αδελφές που προσπαθούν να βρουν την ευτυχία, οικογένειες διαλυμένες, έρωτας, εγκλήματα και θάνατος πλήττουν το μικρό χωριό που μετρά ακόμα τις πληγές του. Το Διαφάνι και οι πρωταγωνιστές μας ετοιμάζονται για μια δύσκολη και σκοτεινή περίοδο, που ίσως αποτελέσει ορόσημο στις ζωές τους.

banner

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ: