Γιορτή της Μητέρας: Ολοήμερο αφιέρωμα στη Novalife την Κυριακή 14 Μαΐου

Μία ελληνική σειρά και πέντε ξένες ταινίες με μοναδικές μητέρες πρωταγωνίστριες, σε ένα τρυφερό αφιέρωμα.

truth

"Μαμάδες στο παγκάκι" 

Αυτές είναι οι

Στην πρωτότυπη ελληνική σειρά της Novalife, τρεις γυναίκες συναντιούνται καθημερινά στο πάρκο της γειτονιάς τους και συζητούν διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους. Η δικηγόρος Έλλη  είναι η υπερήφανη μαμά της μικρής Ναταλίας, την οποία θεωρεί τουλάχιστον χαρισματική. Η κομμώτρια Ρούλα μεγαλώνει μόνη της το παιδί της με μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση. Η δημόσιος υπάλληλος Νάντια είναι η υπερπροστατευτική μαμά ενός αγοριού, στο οποίο και μεταδίδει τις υπερβολικά πολλές φοβίες της. Στη 13:30.

Του Βασίλη Τσελεμέγκου και της Μανίνας Ζουμπουλάκη, με τις Ευγενία Δημητροπούλου, Χρύσα Κλούβα, Σοφία Βογιατζάκη.

"The Truth" 

the truth

Μια διάσημη ηθοποιός στη δύση της καριέρας της επανενώνεται με την οικογένειά της με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος. Στις 16:00.

Του Χιροκάζου Κορεέντα, με τους Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός, Ίθαν Χοκ.

"Retour Chez Ma Mere" 

chez ma mere

Αφού χάνει τη δουλειά της, η 40χρονη Στεφανί αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της υπερπροστατευτικής μάνας της. Κι ενώ η μια προσπαθεί να συμβιώσει χωρίς εντάσεις και τσακωμούς με την άλλη, μια οικογενειακή συγκέντρωση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου… Στις 17:45.

Του Ερίκ Λαβέν, με τους Ζοζιάν Μπαλασκό, Ματίλντ Σενιέ, Αλεξαντρά Λαμί.

"The Meddler" 

meddler

Η Μάρνι χάνει τον άντρα της και δυσκολεύεται να διαχειριστεί τόσο την απώλεια όσο και τη μοναξιά. Αποφασίζει λοιπόν να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να βρίσκεται κοντά στην κόρη της, Λόρι, η οποία προσπαθεί να χτίσει τη ζωή της. Η παρουσία της Μάρνι, διαρκής και επεμβατική, θα δημιουργήσει προβλήματα για την Λόρι, περιπλέκοντας τη σχέση τους και καλώντας τες να την επαναπροσδιορίσουν. Στις 19:15.

Της Λορίν Σκαφάρια, με τους Σούζαν Σαράντον, Ρόουζ Μπάιρν, Τζ. Κ. Σίμονς.

"I Don’t Know How She Does It"

sarah jessica parker

Η Κέιτ, παντρεμένη με δύο παιδιά και στέλεχος σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης, αφιερώνει όλο το χρόνο στη δουλειά της. Όταν αναλαμβάνει ένα φιλόδοξο project που απαιτεί διαρκή ταξίδια, η οικογενειακή της ζωή ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Στις 21:00.

Του Ντάγκλας ΜακΓκραθ, με τους Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Πιρς Μπρόσναν, Γκρεγκ Κινίαρ.

"The Impossible" 

impossible

Μια πενταμελής οικογένεια Βρετανών επισκέπτεται την Ταϊλάνδη τα Χριστούγεννα του 2004. Μετά το χτύπημα του φονικού τσουνάμι, η σοβαρά τραυματισμένη μητέρα και ο μεγαλύτερος γιος αναζητούν μέσα στο απόλυτο χάος τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Στις 22:30.

Του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, με τους Ναόμι Γουότς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τομ Χόλαντ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.