Η Μαρία Καβογιάννη βρίσκει το νόημα της "Ζωής"

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του ANT1+ «Ζωή» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη.

Ζωή

"Εκεί που τελειώνει η πραγματικότητα αρχίζει η… "Ζωή”", σημειώνει ο ANT1+ ανακοινώνοντας τη νέα original σειρά του, η οποία ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, στην κωμωδία και το δράμα και ντύνεται με απολαυστικές δόσεις σουρεαλισμού και μεταφυσικού στοιχείου. Η τηλεοπτική σειρά "Ζωή" που έρχεται στο ANT1+ στις 7/4, μπορεί να παίρνει τον τίτλο της από το όνομα της ηρωίδας της, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Καβογιάννη, αλλά η ζωή ως ύπαρξη είναι αυτή που μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Η υπόθεση

Ζωή αφίσα

Στα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια παρακολουθούμε τη Ζωή, μια καθημερινή γυναίκα που πριν από 25 χρόνια έχασε την κόρη της – και μαζί το χαμόγελό της. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Ένα βράδυ, όταν μια γάστρα πέφτει στο κεφάλι της, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν την επαναφέρουν οι γιατροί. Δύο εβδομάδες αργότερα, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας...

Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Μεταμορφώνεται σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων και αποστολή της είναι πλέον να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν, ώστε οι ψυχές τους να καταφέρουν να περάσουν στην αιωνιότητα. Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Δωροθέα Πασχαλίδου (σε παραγωγή της Foss Productions του "Maestro"), ενώ μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν και οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης. Μεταξύ των ηθοποιών που θα δούμε στις διαφορετικές ιστορίες είναι οι Κατιάνα Μπαλανίκα, Μπέτυ Λιβανού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάσος Παλαντζίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Καραμίχος, Μελισσάνθη Μάχουτ, Κίμωνας Κουρής, Άκης Σακελλαρίου, αλλά και οι Πάνος Ιωαννίδης, Τάνια Τσανακλίδου, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας.

Δείτε το τρέιλερ της "Ζωής"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.