Ένα ξεχωριστό "Μουσικό Κουτί" με την Τάνια Τσανακλίδου και τον Φώτη Σιώτα

Στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής ταξιδεύουμε με θρυλικά και διαχρονικά αριστουργήματα που συνέθεσαν ο Γιάννης Σπανός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μάνος Λοΐζος και ο Νικόλας Άσιμος.

Μουσικό Κουτί Τάνια Τσανακλίδου Φώτης Σιώτας © Μανώλης Μανούσης/ΜΑΕΜ

Την Τάνια Τσανακλίδου και τον Φώτη Σιώτα υποδέχονται ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, την Τετάρτη 1η Μαρτίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ένα ξεχωριστό "Μουσικό κουτί" με τραγούδια που μιλούν με πάθος για τη ζωή και τον έρωτα.

Η μαγική φωνή της Τάνιας Τσανακλίδου μάς ταξιδεύει μουσικά με θρυλικά και διαχρονικά αριστουργήματα που συνέθεσαν ο Γιάννης Σπανός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μάνος Λοΐζος και ο Νικόλας Άσιμος. Ακούμε το ιστορικό "Φίλε", σαράντα χρόνια από την πρώτη μεγάλη και ολοκληρωμένη συνεργασία της με τον Γιάννη Σπανό, το συγκλονιστικό "Μαμά γερνάω", από τον δίσκο-σταθμό που έκανε το 1988, με το "αχτύπητο δίδυμο" Κραουνάκη-Νικολακοπούλου, και το αξεπέραστο "Πάτωμα".

"Μ’ αρέσουν τα λάθη στη ζωή. Αυτή η μανία με την τελειότητα σε αποστεώνει και σε κάνει να μην είσαι ευτυχισμένος. Έτσι και αλλιώς δεν είμαστε τέλειοι και δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ" εξομολογείται η Τάνια Τσανακλίδου, που μαζί με τον Φώτη Σιώτα αφηγούνται τις ιστορίες που τους ενώνουν και μας προσκαλούν στις μουσικές παραστάσεις που ξεκινάνε μαζί!

"…Η τρέλα μου ακόμη και σήμερα είναι η ροκ μουσική και αγαπημένο μου συγκρότημα παραμένουν οι Pink Floyd. Όταν κάνω δουλειές στο σπίτι βάζω ροκ, οι δουλειές φεύγουν μόνες τους και η σκούπα χορεύει μόνη της" λέει στη συνέντευξή της η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που ξεκίνησε ως ηθοποιός και ποτέ δεν εγκατέλειψε την αγάπη της για το θέατρο, αλλά έγραψε μια λαμπρή ιστορία με την παθιασμένη, εκρηκτική ερμηνεία της σε τραγούδια μεγάλων συνθετών και στιχουργών και με την ασυμβίβαστη και πάντα ανήσυχη πορεία της στον χώρο του τραγουδιού. "Να λέτε σ’ αγαπώ γιατί δεν ξέρουμε αν έχουμε τη δυνατότητα να το ξαναπούμε στους ανθρώπους που αγαπάμε".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.