Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 4η σεζόν του True Detective

H δημοφιλής σειρά έρχεται στο HBO Max μέσα στο 2023.

True Detective

Με τόσες πολλές πρεμιέρες τα τελευταία χρόνια του HBO Max, είχαμε σχεδόν ξεχάσει το True Detective και την 4η σεζόν του, αλλά το τελευταίο promo video της πλατφόρμας με όλα όσα έρχονται το 2023 μας τη θύμισε για τα καλά. 

Το Night Country, όπως θα ονομαστεί το τέταρτο μέρος της σειράς, θα έχει νέους δημιουργούς, καθώς μετά τη λήξη του συμβολαίου του Νικ Πιτσολάτο, ο παραγωγός Μπάρι Τζένκινς και ο σεναριογράφος Ίσα Λόπεζ ανέλαβαν την επανάληψη αυτής της επιτυχίας του HBO. Αλλά πέρα από αυτό, έχουμε επιτέλους απαντήσεις στο ποιος θα πρωταγωνιστήσει, περί τίνος πρόκειται και πότε περίπου θα το δούμε.  

Το στόρι της 4ης σεζόν του True Detective

Το Night Country θα μας μεταφέρει στο Ennis της Αλάσκας, όπου 8 άνδρες οι οποίοι εργάζονταν για τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic Research Station εξαφανίζονται χωρίς ίχνη. Οι ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς (Τζόντι Φόστερ) και Εβανζελίν Ναβάρο (Κάλι Ρις) αναλαμβάνουν την υπόθεση, αλλά για να την λύσουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα πιο σκοτεινά τους μυστικά και το παρελθόν τους. 

Ηθοποιοί 

Όπως σε κάθε σεζόν, το HBO έχει συγκεντρώσει ένα all-star cast για να τραβήξει και πάλι την προσοχή μας. Στο Night County πρωταγωνιστούν η Jodie Foster ως Ντάνβερς και η Κάλι Ρις ως Ναβάρο.  Μαζί τους θα είναι επίσης ο Κρίστοφερ Έκλεστον ως Τεντ Κορσάρο, αρχηγός της περιφερειακής αστυνομίας και άτομο με μια ιστορία που τον συνδέει με το Ντάνβερς, ο Τζον Χόουκς ως Χανκ Πράιορ, ένας αστυνομικός με κρυμμένα μυστικά και μνησικακίες, και η Φιόνα Σόου ως Ρόους Αγκινό, μια επιζών με ένα παρελθόν που δεν θέλει να έρθει στο φως.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Παρόλο που είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές μεταξύ των preview για το 2023, η πλατφόρμα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, φαίνεται αρκετά πιθανό ότι δεν θα έχουμε τα πρώτα επεισόδια πριν από το τελευταίο τρίμηνο, καθώς η παραγωγή της σειράς ξεκίνησε στην Ισλανδία στις 8 Νοεμβρίου. Θα είναι μια μακρά αναμονή, αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Πηγή: Esquire.com.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.