Οι χριστουγεννιάτικες προτάσεις της Cosmote TV

To εορταστικό pop up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD έρχεται και φέτος με περισσότερες από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια.

Πινόκιο

Την Παρασκευή 9/12 κάνει πρεμιέρα το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD στην COSMOTE TV, όπου θα τρέχει καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 8/1, γεμίζοντας έτσι και φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων με εορταστικές κινηματογραφικές προτάσεις για όλη την οικογένεια. Με περισσότερες από 90 ταινίες σε τρεις ξεχωριστές ζώνες (Family Spirit, Fantasy Tales, Christmas Spirit), αγαπημένα φιλμ-συνώνυμα των Χριστουγέννων, all-star cast blockbusters, film series γεμάτα περιπέτεια και φαντασία, πολυβραβευμένες ιστορίες για όλη την οικογένεια, αλλά και νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες με "άρωμα" Χριστουγέννων περιλαμβάνονται στον εορταστικό κατάλογο του καναλιού-θεσμού της COSMOTE TV. Δείτε αναλυτικά: 

Family Spirit: Μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια

Ρίο
"Rio"

Η ζώνη των μικρών φίλων της COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα με το θαλάσσιο ταξίδι του "Ελκάνο και Μαγγελάνος: Ο πρώτος περίπλους της Γης" (Παρασκευή 9/12, 19:00) και το blockbuster "Paw Patrol: Η Ταινία" (Σάββατο 10/12, 19:10). Ακολουθούν οι συγκινητικές ιστορίες των διάσημων τετράποδων "Κλίφορντ ο κόκκινος σκύλος" (Σάββατο 24/12, 18:30) και "Λάσι, γύρνα σπίτι" (Τρίτη 27/12, 19:00), όπως και το σίκουελ του οικογενειακού blockbuster "Sonic the Hedgehog" (Κυριακή 18/12, 18.30) με τον γνωστό ήρωα videogame της SEGA Σόνικ σε νέες περιπέτειες απέναντι στους Τζιμ Κάρεϊ και Ίντρις Έλμπα. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει ακόμα την πρώτη ταινία του "Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα" (Σάββατο 17/12, 19:00), ενώ οι τηλεθεατές θα υποδεχτούν τη νέα χρονιά με το βραβευμένο "Rio" και τον σπάνιο παπαγάλο Μπλου (Πρωτοχρονιά, 18:35). Επιπλέον, στο κανάλι θα προβληθούν ταινίες με πρωταγωνιστή τον πολυαγαπημένο Αστερίξ ("Ο Αστερίξ εναντίον του Καίσαρα" Τετάρτη 4/1, 19:00 & "Ο Αστερίξ στους Βρετανούς" Πέμπτη 5/1, 18:40), όλες οι συναρπαστικές περιπέτειες της οικογένειας Γουίσμπον στις κωμωδίες τρόμου "Μια Χαρούμενη Οικογένεια" (Σάββατο 7/1, 19:00) και "Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2" (Κυριακή 8/1, 18:45), και πολλά άλλα.

Fantasy Spirit: All-star cast blockbusters και δημοφιλείς action & sci-fi περιπέτειες

"The Greatest Showman"

Διάσημοι πρωταγωνιστές που έχουν ξεχωρίσει στη μεγάλη οθόνη, αλλά και αγαπημένες action & sci-fi ταινίες υπόσχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά και αυτά τα Χριστούγεννα. Όλες οι περιπέτειες του "Ιντιάνα Τζόουνς" με τον διαχρονικό Χάρισον Φορντ, το 6ο μέρος των Transformers "Bumblebee" (Τρίτη 13/12, 20:25), δύο ταινίες με πρωταγωνιστές τα Χελωνονιντζάκια (Παρασκευή 16/12 & Σάββατο 17/12, 20:30), η συγκλονιστική τριλογία της σειράς ταινιών "Ο Λαβύρινθος", αλλά και το "The Giver" με τους οσκαρικούς Τζεφ Μπρίτζες και Μέριλ Στριπ (Κυριακή 8/1, 20:40), είναι μερικές από τις ταινίες που έρχονται μέσα από το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD. Τους λάτρεις της μαγείας περιμένει "Η Συμμορία των Μάγων" (Δευτέρα 12/12, 20:25), το παραμυθένιο "Stardust" με τους Μισέλ Φάιφερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κλερ Ντέινς (Πέμπτη 29/12, 20:15), το ιστορικό technicolor αριστούργημα του 1940 "Ο Κλέφτης της Βαγδάτης", ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποχαιρετούμε το 2022 παρέα με τον Χιού Τζάκμαν και το θρυλικό μιούζικαλ "The Greatest Showman" (Σάββατο 31/12, 20:35).

"Η Ζωή του Πι"

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του καναλιού επιφυλάσσει και καθηλωτικές fantasy ταινίες για μικρούς και μεγάλους, όπως το "Μια Νύχτα Στο Μουσείο" με τον Μπεν Στίλερ (Παρασκευή 23/12, 20:30), την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του 2011 "Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children", σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον (Πέμπτη 15/12, 20:15), αλλά και μια μεγάλη μυθολογική μάχη ανάμεσα στους θεούς του Ολύμπου στο "Ο Πέρσι Τζάκσον και η Κλοπή της Αστραπής" (Παρασκευή 30/12, 20:15). Την Παραμονή των Χριστουγέννων κάνουμε ρεβεγιόν με το live adaptation του κλασικού παραμυθιού "Πινόκιο", με τον ασυναγώνιστο Ρομπέρτο Μπενίνι να ενσαρκώνει τον Τζεπέτο (Σάββατο 24/12, 20:15), ενώ στον εορταστικό κατάλογο του καναλιού θα βρούμε και το βραβευμένο με 4 Όσκαρ "Η Ζωή του Πι" (Δευτέρα των Χριστουγέννων 26/12, 20:15). 

Christmas Spirit: Διαχρονικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες

It’s a wonderful life
"It’s a wonderful life"

Από το πλούσιο πρόγραμμα του καναλιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κλασικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, που θα βάλουν τους τηλεθεατές για τα καλά σε εορταστικό κλίμα. Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η διαχρονική αριστουργηματική ταινία του Φρανκ Κάπρα "Μια υπέροχη Ζωή / It’s a wonderful life" του 1946 (Σάββατο 31/12, 22:30), με την οποία ρίχνουμε αυλαία για το 2022, η ρομαντική ιστορία της Κέιτ Μπέκινσεϊλ και του Τζον Κιούζακ στη στολισμένη Νέα Υόρκη με το ατμοσφαιρικό "Έρωτας μετ’ εμποδίων" (Παρασκευή 9/12, 22:30) και οι Μπεν Άφλεκ, Κριστίνα Απλγκέιτ, Τζειμς Γκαντολφίνι στην κωμωδία "Συνέβη κάποια Χριστούγεννα" (Σάββατο 10/12, 22:30). Παράλληλα, 20 χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες έρχονται σε Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, μεταξύ των οποίων οι "How Scrooge Stole My Heart" (Κυριακή 11/11, 22:30), "My Grown Up Christmas List" (Παρασκευή 16/12, 22:30), "Christmas Gift From Bob" (Παραμονή Χριστουγέννων, 22:30), "Very Nutty Christmas" (Χριστούγεννα, 22:30) και "My Christmas Family Tree" (Πρωτοχρονιά, 22:30). 

Από την Παρασκευή 9/12, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένες ταινίες του COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD και μέσα από τον φάκελο "CHRISTMAS" στο δωρεάν, on demand κατάλογο του COSMOTE TV PLUS.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.