Οι "Μικρές Ιστορίες" του Ertflix εμπλουτίζονται με οχτώ νέες ταινίες

Φουτουριστικές ιστορίες αγάπης και έρωτες σε ρόδες, εφηβικοί προβληματισμοί, φιλίες που διαλύονται, αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα οδήγησης.

Καθημερινή εργάσιμη

Οι "Μικρές Ιστορίες" του Ertflix, η κατηγορία που αγαπήθηκε όσο λίγες και φιλοξενεί μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους ταινιών μικρού μήκους, εμπλουτίζεται με οκτώ νέες ταινίες που τα έχουν όλα. Φουτουριστικές ιστορίες αγάπης και έρωτες σε ρόδες, εφηβικούς προβληματισμούς, φιλίες που διαλύονται, αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα οδήγησης. Χάρης Φραγκούλης, Σίσσυ Τουμάση, Γιώργος Πυρπασόπουλος και πολλοί ακόμη δημοφιλείς ηθοποιοί γίνονται πρωταγωνιστές που πονούν ή χαίρονται, βασανίζονται ή ερωτεύονται με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Το βάρος της θάλασσας (Κωστής Αλεβίζος)

Το βάρος της θάλασσας

Ένα κορίτσι στην εφηβεία κάνει καθημερινά την ίδια διαδρομή με ένα παλιό λεωφορείο, από το σπίτι της προς τη θάλασσα και ξανά πάλι πίσω. Στη πλάτη της κουβαλάει ένα δοχείο με το οποίο συλλέγει θαλασσινό νερό. Όταν το κορίτσι γυρίζει φορτωμένο στο σπίτι κλείνει την πόρτα πίσω του και εμείς μένουμε μπροστά από την κλειστή πόρτα. Στην ταινία θα γίνουμε μάρτυρες αυτής της διαδρομής, ενώ στο δωμάτιο δεν θα μπούμε παρά μόνο την τελευταία στιγμή.
Πρωταγωνιστούν: Σίσσυ Τουμάση, Βασίλης Κουτσογιάννης, Σπύρος Φωτεινόπουλος

Largo (Στέργιος Πάσχος)

Largo

Μία ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία γεμάτη βλέμματα, πάνω σε ρόδες, με τους Μπέττυ Λιβάνου, Χάρης Φραγκούλης, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Μαγδαληνή Μεταξά.

 Μαθήματα οδήγησης (Βασίλης Καλαμάκης)

Μαθήματα οδήγησης

Ο Νίκος πηγαίνει οδικώς με την γυναίκα του και το παιδί του στην επαρχία. Φτάνουν στο πατρικό του σπίτι στο χωριό και εκεί βρίσκουν τους γονείς του. Αυτό το ταξίδι όμως δεν είναι μια απλή επίσκεψη όπως αρχικά φαινόταν.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ελπιδοφόρος Γκότσης, Μυρτώ Αλικάκη, Φραντζέσκα Αλεξάνδρου, Νικολέτα Καλαμάκη

Η ομπρέλα (Αμέρισσα Μπάστα)

Η ομπρέλα

Ένα ηλιόλουστο φθινοπωρινό πρωινό ένα ζευγάρι 70άρηδων, ο Αλέκος και η Τασία ξεκινούν για να επισκεφθούν την κόρη τους. Ο Αλέκος θέλει να πάρει μαζί του την ομπρέλα του.
Πρωταγωνιστούν: Άλκης Παναγιωτίδης, Σοφία Σεϊρλή, Μαρία Αντουλινάκη

Καθημερινή εργάσιμη (Βαγγέλης Καραμαρίγος, Ζαχαρίας Μαυροειδής)

Καθημερινή εργάσιμη

Απεγνωσμένος να βρει λύση στο μεγάλο χρέος του, ο Κώστας αποφασίζει να ληστέψει τον καλύτερό του φίλο, Βασίλη, ο οποίος μεταφέρει χρήματα ύποπτης προέλευσης. Κατά τη διάρκεια της ενέδρας και προκειμένου να προστατέψει το φίλο του, ο Βασίλης αρνείται να του δώσει τα χρήματα.
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Ρουσσάκης

Memory reloaded (Πάνος Παππάς, Δέσποινα Χαραλάμπους)

Memory reloaded

Σ’ έναν απομονωμένο αλλόκοτο κόσμο, όπου η μνήμη των ανθρώπων έχει αντικαταστήσει τη μνήμη των υπολογιστών, ο Νίχμον και η Λάρα συναντώνται κατά τύχη και οι ζωές τους συνδέονται για πάντα.
Πρωταγωνιστούν: Martin Behrman, Kate Malyon, Duncan Skinner, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Steve Revel, David Allan, Ian Douglas Robertson, Σταύρος Βολκός, Αχιλλέας Βατρικάς

Ο φοιτητής (Βασίλης Καλαμάκης)

Ο φοιτητής

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 1973. Μετά από την τριήμερη κατάληψη του Πολυτεχνείου, το δικτατορικό καθεστώς αποφασίζει να επέμβει στρατιωτικά και να καταστείλει τις απειλητικές για την κυριαρχία του διαδηλώσεις. Παρακολουθούμε όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο άρμα τα τελευταία λεπτά, πριν αυτό γκρεμίσει την κεντρική πύλη και εισβάλει στο Πολυτεχνείο.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Πυρπασσόπουλος, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Καπετανάκος, Στρατής Νταλαγιώργος

Exploitation (Μαρίνα Συμεού)

Exploitation

Η Ηλέκτρα έχει υπάρξει καθηγήτρια στο παρηκμασμένο χωριό Χ, απέναντι από το οποίο δεσπόζει ένα τεράστιο εργοστάσιο. Η Λία, πρώην μαθήτρια της Ηλέκτρας, δουλεύει στο καφέ-μπαρ Heaven, που ανήκει στον "Κανίβαλο". Η Ηλέκτρα πιστεύει ότι στη Λία αξίζει κάτι περισσότερο, και πως η ίδια σαν καθηγήτριά της, οφείλει να την οδηγήσει σε αυτό.
Πρωταγωνιστούν: Θεοδώρα Τζήμου, Άνια Λεμπεντένκο, Γιάννης Δρακόπουλος, ‘Εφη Δεμεντή

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.