Η πρώτη εικόνα από τη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" του Alpha

Γιάννης Στάνκογλου και Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Θάνου Αλεξανδρή.

Αυτή η νύχτα μένει

Tο μεγαλύτερο ίσως στοίχημα του Alpha για τη νέα σεζόν, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Θάνου Αλεξανδρή "Αυτή η νύχτα μένει" (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος), είναι και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές του φθινοπώρου. Σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Φιλιώτου (έχει συνυπογράψει το σενάριο των τηλεοπτικών "Έτερος Εγώ" μαζί με τον Σωτήρη Τσαφούλια) και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, η τηλεοπτική "Νύχτα" γυρίζει την ιστορία μερικές δεκαετίες πριν, στην Ελλάδα των αρχών του 1980 και συγκεκριμένα στα μπουζούκια της επαρχίας, φέρνοντας στο προσκήνιο τον κόσμο της νύχτας και του περιθωρίου

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τον Alpha περιλαμβάνει τους πρωταγωνιστές Γιάννη Στάνκογλου, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ όπως γνωρίζουμε στο καστ συμμετέχουν και οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Νικολέτα Καρρά, Κώστας Μπερικόπουλος, Γιάννης Τσορτέρκης, Άννα Μάσχα, Ελένη Ρουσσινού, Γιάννης Απέργης, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Κόρα Καρβούνη, Θάνος Αλεξανδρής

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει επίσης το teaser της σειράς με τη Γιώτα Νέγκα να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη "Αυτή η νύχτα μένει" για τους τίτλους της σειράς, ενώ σε ό,τι αφορά την υπόθεση και τους χαρακτήρες, ο Alpha μέσα από τα δελτία Τύπου του προτιμά (ελπίζουμε προς το παρόν) να κινείται σχεδόν….αφαιρετικά στις επίσημες περιλήψεις του: "Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες κι οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους όπως και ο εαυτός τους. Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.