Τι νέα από τον Ant1;

Βρεθήκαμε στην ενημέρωση του σταθμού και μάθαμε όλες τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που αναμένουμε για την ερχόμενη σεζόν.

Ant1 - 'Παγιδευμένοι'

Η τηλεοπτική σεζόν έχει φτάσει, πλέον, στο τέλος της και ο Ant1 κλείνει τη χρονιά με έναν απολογισμό. Μετά την επιτυχία που σημείωσε, ιδιαίτερα με τις "Μέλισσές" του που τις αποχαιρετά, το κανάλι του Αμαρουσίου δεσμεύεται να συνεχίσει να φέρνει το κάτι παραπάνω στην ελληνική TV. Έτσι, από τον Σεπτέμβριο αναμένεται ένα πλούσιο, πολυεπίπεδο πρόγραμμα για όλα τα γούστα. 

Στη μυθοπλασία, σπαρταριστές κωμωδίες έρχονται να μας προσφέρουν στιγμές γέλιου: από τους αστυνομικούς του "Εκτός Υπηρεσίας", οι οποίοι, όταν μαθαίνουν ότι θα κλείσει το τμήμα τους λόγω χαμηλής εγκληματικότητας θα γίνουν αρκετά… εφευρετικοί ώστε να το αποτρέψουν, μέχρι τους τους φτωχούς αλλά και τους πλούσιους Παπαδόπουλους στο "Ποιος Παπαδόπουλος;" των Ρίσβα-Σακαλή, οι οποίοι θα χρειαστεί να συγκατοικήσουν, αφού μάλιστα έχουν μάθει για το απίστευτο "μπέρδεμα" στο μαιευτήριο που τους ενώνει. Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών (με τον Πάνο Βλάχο να επιστρέφει στο είδος μετά από χρόνια) υπόσχεται να μας ενθουσιάσει.

Ant1 -

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δραματικές σειρές που θα μας καθηλώσουν. Στη νέα σεζόν έρχονται οι "Παγιδευμένοι", με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στον ρόλο του Εισαγγελέα που προσπαθεί να αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη μετά από τη δολοφονία ενός κοριτσιού και την νεοεμφανιζόμενη Μάρθα Λαμπίρη-Fedorów στο ρόλο της δικηγόρου που θα τον βοηθήσει. Αινιγματική και ατμοσφαιρική, στο πρόγραμμα του σταθμού καταφθάνει και η "Μάγισσα" (από τους δημιουργούς των "Άγριων Μελισσών"), που θα διαδραματίζεται την εποχή της Τουρκοκρατίας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου.

Διαβάστε Επίσης

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, τη διασκέδασή μας θα αναλάβουν το "Ρουκ Ζουκ", το "5x5", το "Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος;", το "The 2night Show", το τρελό, οικογενειακό τηλεπαιχνίδι "Family Game Night", οι πρωτότυπες ιδέες των φερέλπιδων επιχειρηματιών του "Dragons’ Den" με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ αναμένεται και το "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", με διάσημους σε μοναδικές περιπέτειες σε ζούγκλα της Νότιας Αφρικής. 

Το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας εύχεται, όπως πάντα, "Καλημέρα, Ελλάδα", ενώ η ζώνη του Πρωινού, μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, μάς κρατά ακόμη σε αγωνία. Όσον αφορά την ενημέρωση, το τιμόνι θα κρατά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ant1 -

Ο Ant1 πρόκειται να καθηλώσει και τους φιλάθλους, καθώς στη συχνότητά του θα φιλοξενηθεί το πολυαναμενόμενο FIFA World Cup 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Τους αγώνες του Μουντιάλ θα πλαισιώνουν ενδιαφέρουσες εκπομπές ανασκόπησης. Όσον αφορά το παιδικό κοινό, ο Ant1 θα φροντίσει και για αυτό, με το 3D animation του αγαπημένου "Τριγωνοψαρούλη". 

Στο Ant1+, τη νέα πλατφόρμα του καναλιού, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μίνι σειρά του "Σμύρνη Μου Αγαπημένη" (με υλικό που δεν προβλήθηκε στην ταινία), αγώνες τους Μουντιάλ καθώς και ποδοσφαιρικά αφιερώματα. Εκεί θα βρίσκονται και οι ρηξικέλευθες "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη, που αναμένεται να τις απολαύσουμε και στην κανονική συχνότητα του σταθμού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.