Δείτε το τρέιλερ του επικού φινάλε της 4ης σεζόν του "Stranger Things"

Ποιος θα κερδίσει τελικά αυτήν τη μάχη;

Stranger Things 4

Αυτό που ξεκίνησε ως μια εφηβική περιπέτεια που ταίριαζε γάντι στους νοσταλγούς των ‘80s και έφτασε (ειδικά μετά τα τελευταία επεισόδια) να θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές επιστημονικής φαντασίας, ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο τέλος του. Μετά το πρώτο μέρος της τέταρτης και προτελευταίας σεζόν του "Stranger Things" που ήρθε στο Netflix στα τέλη Μαΐου, τα επεισόδια του δεύτερου τόμου που θα οδηγήσουν στο επικό όπως όλα δείχνουν φινάλε της έρχονται την 1η Ιουλίου και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μαρτυρά πως ό,τι μας συνεπήρε στα επτά πρώτα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, απλά και μόνο… γιγαντώνεται. 

Με το απόλυτο hit "Running up that hill" να ντύνει μουσικά το δίλεπτο τρέιλερ και να μοιράζει ανατριχίλες, η Eleven εμφανίζεται να προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στους φίλους της στο Χόκινς, όσο ο δρ. Μπρένερ αμφισβητεί ότι είναι έτοιμη να διαχειριστεί ξανά τις πανίσχυρες δυνάμεις της, δηλώνοντας μάλιστα ότι "οι φίλοι σου δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα" και ότι το "Χόκινς θα πέσει". "Μπορεί να μην μας βγει αυτή τη φορά", ομολογεί η Ρόμπιν εκφράζοντας τις ανησυχίες ολόκληρης της παρέας, μιας και το τρέιλερ δεν φαίνεται να μοιράζει και τα πιο αισιόδοξα vibes. Με μόλις δύο επεισόδια, αλλά συνολικής διάρκειας σχεδόν τεσσάρων ωρών, η προτελευταία σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί πιο επικά από ποτέ, καθώς το επίσημο τρέιλερ κλείνει με μια τρομερή αντίθεση: "Οι φίλοι σου έχασαν" ακούγεται να λέει ο Vecna και στο επόμενο πλάνο η Eleven εμφανίζεται στο σπίτι του Henry Creel/ Vecna με τις δυνάμεις της στο φουλ, ανεβάζοντας τη δική μας ανυπομονησία στο κόκκινο…

Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν του "Stranger Things"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.