Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο

Οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ με τα οποία θα υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι.

Peaky Blinders season 6

Εδώ σας παρουσιάζουμε ό,τι νέο έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. 

Οι σειρές

Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα (Borgen - Power & Glory)

BORGEN_POWER_AND_GLORY NETFLIX

Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση. Δραματική σειρά 7 επεισοδίων. Αποτελεί συνέχεια της σειράς "Borgen" του 2010. 
Πρεμιέρα στις 02/6

Μια Τέλεια Μητέρα (The Perfect Mother)

THE_PERFECT_MOTHER NETFLIX

Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν. Γαλλική σειρά 4 επεισοδίων.
Πρεμιέρα στις 03/6

Δύο Καλοκαίρια (Two Summers)

TWO_SUMMERS NETFLIX

Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα. Δραματική σειρά μυστηρίου βέλγικης παραγωγής 6 επεισοδίων.
Πρεμιέρα στις 03/6

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας (As the Crow Flies)

AS_THE_COW_FLIES NETFLIX

Μια νεαρή φαν καταφέρνει να διεισδύσει στην ομάδα σύνταξης ενός έμπειρου κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων, μα σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά της φιλοδοξίας, του φθόνου και της ανάγκης να γίνει διάσημη. Τουρκική σειρά 8 επεισοδίων.
Πρεμιέρα στις 03/6

Baby Fever

BABY_FEVER NETFLIX

Σ' αυτήν την αισθηματική κομεντί, μια γιατρός γονιμότητας που γονιμοποιείται μεθυσμένη με το σπέρμα του πρώην της προσπαθεί να τον ξανακερδίσει αφού μείνει έγκυος. Δανέζικη κωμική και δραματική σειρά 6 επεισοδίων
Πρεμιέρα στις 08/6

First Kill

FIRST KILL NETFLIX

Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Τζουλιέτ και Καλάιοπι. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος. Ρομαντική εφηβική σειρά φαντασίας.
Πρεμιέρα στις 10/6

Peaky Blinders: Σεζόν 6

PEAKY_BLINDERS_SEASON 6 NETFLIX

Στη τελευταία σεζόν αυτής της σειράς – φαινομένου οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του. Φινάλε μπαίνει σε μία από τις πιο διάσημες και αναγνωρισμένες σειρές αυτής της δεκαετίας.
Πρεμιέρα στις 10/6

Ιδιωτικότητα (Intimacy)

INTIMACY NETFLIX

Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο. Πρωταγωνιστεί η Itziar Ituño, η γνωστή σε όλους "Λισαβόνα" του La Casa de Papel.
Πρεμιέρα στις 10/6

Μαλντίβας (Maldivas)

MALDIVAS NETFLIX

Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο. Σειρά μυστηρίου 7 επεισοδίων
Πρεμιέρα στις 15/6

God's Favorite Idiot

GODS_FAVORITE_IDIOT NETFLIX

Η Μελίσα Μακάρθι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Μπεν Φαλκόνε σ' αυτήν την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή. Σε αυτή τη σειρά οκτώ επεισοδίων ο Κλαρκ, τον οποίο χτυπάει κεραυνός αποκτά την ικανότητα να λάμπει. Οι συνάδελφοί και η κοπέλα του πιστεύουν ότι αυτό έχει κάτι να κάνει με τον Θεό. Οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται όταν ένας άγγελος λέει στον Κλαρκ ότι είναι ο απεσταλμένος του Θεού και πρέπει να αποτρέψει την Αποκάλυψη του κόσμου.
Πρεμιέρα στις 15/6

Έρωτας και Αναρχία (Love & Anarchy): Σεζόν 2

LOVE_AND_ANARCHY_SEASON 2 NETFLIX

Η επιτυχημένη σουηδική σειρά επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Μετά τα συνταρακτικά νέα που λαμβάνει, η απροθυμία της Σόφι να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Μαξ στο χάος.
Πρεμιέρα στις 16/6

Δεν Με Ξέρεις (You Don't Know Me)

YOU_DONT_KNOW_ME NETFLIX

Η crime σειρά του BBC έρχεται στο Νέτφλιξ αυτόν τον μήνα. Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.
Πρεμιέρα στις 17/6.

Η Ακαδημία της Ομπρέλας (The Umbrella Academy): Σεζόν 3

THE_UMBRELLA_ACADEMY_SEASON 3 NETFLIX

Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει για μια νέα σεζόν. Μετά το cliffhanger του φινάλε της 2ης σεζόν τα αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα με μια νέα ομάδα, τους "Sparrow", οι οποίοι κάνουν κουμάντο και τους οποίους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Αυτή η συναρπαστική επιστημονικής φαντασίας σειρά ανανεώνεται για άλλη μία χρονιά και μας υπόσχεται εκπλήξεις και πολλά easter eggs, όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός της σειράς.
Πρεμιέρα στις 22/6

Queen

QUEEN NETFLIX

Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του.. Πολωνική δραματική σειρά.
Πρεμιέρα στις 23/6

Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας (Man Vs Bee)

MAN VS BEE NETFLIX

Ο Βρετανός κωμικός Ρόουαν Άτκινσον ("Mr. Bean") πρωταγωνιστεί σ' αυτήν τη σχεδόν βωβή κωμωδία για τη μάχη ενός άντρα που προσέχει ένα σπίτι ενάντια σε μια μέλισσα.
Πρεμιέρα στις 24/6

Οι ταινίες

Αποστολή Αναχαίτισης (Interceptor)

INTERCEPTOR NETFLIX

Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ. Πολεμική ταινία παραγωγής Αυστραλίας.
Πρεμιέρα στις 03/6.

Hustle

HUSTLE NETFLIX

Όταν ένας κακότυχος ανιχνευτής ταλέντων του μπάσκετ ανακαλύπτει έναν πιθανό σούπερ-σταρ στην Ισπανία, επιδιώκει να αποδείξει ότι και οι δύο μπορούν να επιτύχουν στο NBA. Ο Άνταμ Σάντλερ πρωταγωνιστεί σε αυτή τη δραμεντί.
Πρεμιέρα στις 08/6.

Τα Δέντρα της Ειρήνης (Trees of Peace)

TREES_OF_PEACE NETFLIX

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Δραματική βραβευμένη ταινία ανεξάρτητης παραγωγής.
Πρεμιέρα στις 10/6.

Παρέλαση από Καρδιάς (Heart Parade)

HEART_PARADE NETFLIX

Για να σώσει τη δουλειά της, μια καριερίστα που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία, όπου γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους. Ρομαντική κωμωδία πολωνικής παραγωγής.
Πρεμιέρα στις 15/6.

Κένταυρος (Centauro)

Για να γλιτώσει τη μητέρα του γιου του από ένα καρτέλ, ένας οδηγός αγωνιστικών μηχανών μεταφέρει ναρκωτικά θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική καριέρα και τη ζωή του. Περιπέτεια ισπανικής παραγωγής.
Πρεμιέρα στις 15/6

Υπό το Βλέμμα της Αράχνης (Spiderhead)

SPIDERHEAD NETFLIX

Στο κοντινό μέλλον, δύο κατάδικοι με τη δυνατότητα να μειώσουν την ποινή τους προσφέρονται ως εθελοντές σε ένα πείραμα ενός οραματιστή που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες. Βρίσκονται έτσι μπλεγμένοι σε μια κατάσταση που τους αναγκάζει να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους. Ο Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστεί σε αυτό το επιστημονικής φαντασίας θρίλερ μαζί με το Μάιλς Τέλερ ("Whiplash”, "Top Gun: Maverick”).
Πρεμιέρα στις 17/6.

Μοιραία Αγάπη (Doom Of Love)

DOOM_OF_LOVE NETFLIX

Αφού χρεοκοπήσει, ένας διαφημιστής ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο για γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης. Δραματική ταινία παραγωγής Τουρκίας.
Πρεμιέρα στις 20/6

Αγάπη και Παγωτό (Love & Gelato)

Αγάπη και Παγωτό

Η Λίνα υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό. Ρομαντική εφηβική ταινία ιταλικής παραγωγής.
Πρεμιέρα στις 22/6

Ο Άνδρας από το Τορόντο (The Man from Toronto)

THE_MAN_FROM_TORONTO NETFLIX

Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει. Παίζουν οι Ellen Barkin, Kaley Cuoco ("Big Bang Theory”), Woody Harrelson ("Zombieland”) και Kevin Hart ("Central Intelligence”) σε αυτήν την περιπετειώδη κωμωδία.
Πρεμιέρα στις 24/6.

Blasted: Δύο Εναντίον Εξωγήινων (Blasted)

BLASTED NETFLIX

Η ταινία ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Σεμπάστιαν και Μίκελ που συναντιούνται ξανά σε ένα μπάτσελορ. Ο Μίκελ δεν έχει ωριμάσει, μα ο Σεμπάστιαν έχει γίνει εργασιομανής. Τις μεταξύ τους διαφορές μόνο μια εισβολή εξωγήινων μπορεί να τους κάνει να τις ξεχάσουν και να τους ενώσει ξανά στο δυναμικό δίδυμο που ήταν κάποτε. Νορβηγική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας.
Πρεμιέρα στις 28/6

Beauty

BLASTED NETFLIX

Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για την κοπέλα της. Δραματική ταινία ανεξάρτητης παραγωγής.
Πρεμιέρα στις 29/6

Τα ντοκιμαντέρ

Keep Sweet: Προσευχή και Υπακοή (Keep Sweet: Pray and Obey)

KEEP_SWEET_PRAY_AND_OBEY NETFLIX

Αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την άνοδο του Γουόρεν Τζεφς στη Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και τα αποτρόπαια εγκλήματά του.
Πρεμιέρα στις 08/6

Jennifer Lopez: Halftime

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, σε αυτό το συγκινητικό ντοκιμαντέρ, το οποίο εστιάζει στην εντυπωσιακή της εμφάνιση στο halftime show του Super Bowl της Αμερικής το 2019.
Πρεμιέρα στις 14/6

Ο Ιστός των Ψευδαισθήσεων: Θάνατος, Ψέματα και το Internet (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet)

WEB OF MAKE BELIEVE DEATH LIES AND THE INTERNET

Συνωμοσία. Απάτη. Βία. Φόνος. Ό,τι ξεκινά ως εικονικό μπορεί να γίνει στη στιγμή αληθινό – και όταν το Internet είναι παγκόσμιο, το ίδιο είναι και οι συνέπειες. Σειρά-ντοκιμαντέρ από τους βραβευμένους με όσκαρ παραγωγούς Ron Howard και Brian Grazer ("Downfall: The Case Against Boeing").
Πρεμιέρα στις 15/6

Το Φαινόμενο Μάρθα Μίτσελ (The Martha Mitchell Effect)

THE_MARTHA_MITCHELL_EFFECT netflix

Αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί τη Μάρθα Μίτσελ, τη σύζυγο ενός υπουργού που μίλησε για το Γουότεργκεϊτ – και την προσπάθεια της κυβέρνησης Νίξον να αποδώσει όσα αποκάλυψε σε παράνοια. Το περιστατικό αυτό γέννησε τον όρο "The Martha Mitchell Effect", που χρησιμοποιείτα για να ορίσει τη λανθασμένη διάγνωση από ψυχίατρους όταν αποδίδουν τη πιστή πρόσληψη της πραγματικότητας από ένα άτομο σε ψυχικές διαταραχές.   
Πρεμιέρα στις 17/6

Μπεν Κραμπ: Ο Υπερασπιστής των Ατομικών Δικαιωμάτων (Civil)

CIVIL NETFLIX

Ένα ντοκιμαντέρ για τον αντισυμβατικό δικηγόρο Μπεν Κραμπ που πάει στα δικαστήρια για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ και Μπριόνα Τέιλορ, που ταράξανε την παγκόσμια κοινότητα και εγείρανε διαδηλώσεις για το κίνημα του "Black Lives Matter".
Πρεμιέρα στις 19/6

Το Μέλλον (The Future Of)

THE_FUTURE_OF NETFLIX

Μια σειρά ντοκιμαντέρ η οποία εξερευνά αναπάντεχες προβλέψεις για την αυξανόμενη πραγματικότητα, την τεχνολογία που φοράμε πάνω μας και άλλες καινοτομίες που θα επηρεάσουν τις ζωές μας στο μέλλον.
Πρεμιέρα στις 21/6

Η Κρυφή Ζωή των Κατοικιδίων (The Hidden Lives of Pets)

THE_HIDDEN_LIVES_OF_PETS NETFLIX

Γλυκά τετράποδα! Γνωρίστε απίθανα πλάσματα από όλο τον κόσμο και μάθετε τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τις αισθήσεις και τις ικανότητες των φίλων μας των ζώων. Ο ηθοποιός Hugh Bonneville από το "Downton Abbey" αφηγείται αυτή τη σειρά-ντοκιμαντέρ η οποία κάνει μια εις βάθος έρευνα στις αόρατες υπερδυνάμεις των κατοικιδίων μας.
Πρεμιέρα στις 22/6

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.