Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του "House of the Dragon"

Οι δράκοι, οι χαρακτήρες και η επική επιστροφή στο Γουέστερος από την spin off σειρά του «Game of Thrones».

House of the Dragon

Με ένα νέο, εκτενέστατο τρέιλερ ανεβάζει την ανυπομονησία μας για το "House of the Dragon" το ΗΒΟ max. Η σειρά που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου, βασίζεται στο βιβλίο "Fire & Blood" και διαδραματίζεται εκατοντάδες χρόνια πριν την εποχή του Τζον Σνόου και της Ντενέρις Ταργκάριεν και γενικότερα των γεγονότων του "Game of Thrones", της σειράς που άλλαξε μια για πάντα το τηλεοπτικό τοπίο.

Με τα συγκλονιστικά σκηνικά, τις μαγευτικές τοποθεσίες και, φυσικά, τους δράκους να κλέβουν τις εντυπώσεις στο νέο τρέιλερ, το "House of the Dragon", μία από τις ακριβότερες σειρές του 2022, μας γυρίζει στο Γουέστερος και επικεντρώνεται στην άνοδο του Οίκου Ταργκάριεν στην εξουσία των Επτά Βασιλείων, αλλά κυρίως σε όλες τις προδοσίες, τις μηχανορραφίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα για χάρη του πολυπόθητου Iron Throne, που έβαλαν την οικογένεια σε καθεστώς εμφύλιου πολέμου. 

Δείτε το τρέιλερ "House of the Dragon"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.