O Ντομινίκ Γουέστ λέει στους παραγωγούς του "The Crown" ότι έδωσαν τον ρόλο του Καρόλου στον λάθος άνθρωπο

Καθώς όλοι περιμένουμε τη νέα σεζόν ο Βρετανός ηθοποιός δηλώνει έκπληκτος, αφού ισχυρίζεται ότι δεν μοιάζει καθόλου στον Πρίγκιπα Κάρολο.

Prince Charles_TheCrown © Netflix

"Μου φάνηκε περίεργο καθώς δεν μοιάζω καθόλου με εκείνον όταν κοίταξα στον καθρέφτη" είπε ο Ντομινίκ Γουέστ στη Daily Mail και πρόσθεσε πως η επιλογή του για τον ρόλο προκάλεσε έκπληξη και για τον ίδιο. "Έλεγα διαρκώς στην παραγωγή πως επέλεξαν τον λάθος άνθρωπο". Εκείνοι "μού εξήγησαν ότι δεν είναι ένα σόου για μιμητισμού, όμως μού ήταν δύσκολο γιατί εκείνος είναι τόσο διάσημος και αναγνωρίσιμος" σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Γουέστ όμως είχε ένα ακόμη ζήτημα να αντιμετωπίσει: πως γνωρίζει προσωπικά τον Πρίγκιπα Κάρολο. Τον έχει συναντήσεις αρκετές φορές, καθώς τα σπίτια τους στο Highgrove, είναι κοντά, ενώ η σύζυγος του West, Κάθριν Φιτζτζλεραλντ, διατηρεί φιλία με τον Πρίγκιπα, καθώς μοιράζονται το ίδιος πάθος: την κηπουρική.

Ο ηθοποιός παίρνει τώρα τη σκυτάλη από τον Τζος Ο' Κόνορ, ο οποίος κέρδισε μάλιστα Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του, για την 3η και 4η σεζόν του σίριαλ. Η νέο σεζόν μας βρίσκει στη λύση του γάμου του Καρόλου με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα (την οποία υποδεύεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και τον δεύτερο γάμο του.

Το Variety αποκάλυψε μάλιστα πως σε αυτή τη σεζόν θα δούμε και τον γιο του… West, Σενάν Ουέστ, στο ντεμπούτο του. Θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ στα τελευταία επεισόδια της σεζόν, καθώς τα δοκιμαστικά που έκανε ο νέος ηθοποιός τράβηξαν το ενδιαφέρον της παραγωγής.

Αυτή δεν θα είναι τελικά η τελευταία σεζόν, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Θα υπάρξει και έκτη για το ιστορικό δράμα του Netflix. "Η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πιο κοντά στο σήμερα" ξεκαθάρισε ο παραγωγός Πίτερ Μόργκαν, αλλά θα μας δώσει τη δυνατότητα να αφηγηθούμε την ιστορία αυτής της περιόδου πιο αναλυτικά".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.