Grace and Frankie: H τελευταία σεζόν και η cameo εμφάνιση της Ντόλι Πάρτον

Σήμερα ξεκινά η τελευταία σεζόν του Grace and Frankie. Τα κορίτσια επανέρχονται δριμύτερα και...περισσότερα.

Grace and Frankie © Netflix

Το σίριαλ Grace and Frankie άνοιξε το 2015 μια μεγάλη κατηγορία στο Netflix: τα σίριαλ που αφορούν τις μεγαλύτερες ηλικίες τηλεθεατών, ομάδα εν πολλοίς περιθωριοποιημένη και από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού δεν είναι και το κατεξοχήν καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρει τους διαφημιστές και τους διαφημιζόμενους. 

Το Grace and Frankie είναι σπαρταριστό, είναι γλυκόπικρο και πραγματικά αστείο. Ένα σίριαλ που αποτίνει φόρο τιμής στη γυναικεία φιλία, την οικογένεια, την αγάπη και τελικά τον άνθρωπο και το δώρο της ζωής.

Καταλύτης στην επιτυχία του σίριαλ υπήρξε ασφαλώς η χημεία ανάμεσα στην Τζέιν Φόντα και τη Λίλι Τόμλιν. Η Φόντα υποδύεται μια στιλάτη, σφιγμένη επιχειρηματία, καλοντυμένη και καθωσπρέπει, ενώ η Λίλι Τόμλιν, είναι χαλαρή, εναλλακτική και "χύμα". Δεν συμπαθιούνται και πολύ, μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να συγκατοικήσουν όταν οι άντρες τους (που είναι και συνέταιροι) θα τις αφήσουν για να ζήσουν ελεύθεροι πια τον έρωτά τους.

Τώρα, αναμένεται στις 29 Απριλίου, να δούμε την τελευταία σεζόν του σίριαλ στην οποία πρόκειται να κάνει εμφάνιση και η 76χρονη Ντόλι Πάρτον, με την οποία η Φόντα και Τόμλιν συμπρωταγωνίστησαν στην εμβληματική πλέον ταινία "9 to 5". Έτσι, οι τρεις μεγάλες σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι, ύστερα από 42 χρόνια. Η Φόντα είναι σήμερα 84 ετών και η Τόμλιν 82 ετών.

"Δεν είναι μόνο το ότι θα εμφανιστεί η Ντόλι. Αλλά και το πώς και το γιατί. Δηλαδή η ιστορία που θα φέρει μαζί της. Πρόκειται για κάτι πέρα από το τέλειο" σχολιάζει σχετικά η Τζέιν Φόντα. "Συγκινηθήκαμε και οι δύο πάρα πολύ όταν γύρισε εκείνη η καρέκλα και την είδαμε", συμπλήρωσε η Τόμλιν, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Mε την ολοκλήρωση αυτών των επεισοδίων το Grace and Frankie θα σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ: θα είναι η μεγαλύτερη σειρά του καναλιού που μετράει 94 επεισόδια και 7 σεζόν. Στην πρεμιέρα η Τόμλιν δήλωσε "είμαι πολύ συγκινημένη τώρα. Νιώθουμε όλοι λύπη που θα τελειώσει".

Η Φόντα είπε: "Θα λείψει και στις δυο μας, είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Όμως είμαι πολύ περήφανη που το σίριαλ είχε απήχηση και σε μεγαλύτερες ηλικίες και σε μικρότερες, εξίσου μάλιστα. Είμαστε περήφανες, δεδομένου ότι είμαστε πια στα 80 μας". Κι αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, αφού είναι μεγάλο το ποσοστό των νέων που το έχει παρακολουθήσει, ενώ διάσημοι, όπως η Μάιλι Σάιρους, έχει εκδηλώσει την αγάπη της για το Grace and Frankie στο Twitter.

"Νομίζω ότι προσφέρει ελπίδα στους ανθρώπους. Τους κάνει να αισθάνονται λιγότερο φόβο για το γεγονός πως θα μεγαλώσουν" συμπλήρωσε η Τόμλιν.

Πηγή: Womantoc.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.