Πρεμιέρες και αφιερώματα τον Μάιο στη Nova

Βραβευμένες ταινίες σε πρώτη προβολή, αναδρομή σε φιλμ που ξεχώρισαν στις Κάνες και ένα ολοήμερο αφιέρωμα στη Γιορτή της Μητέρας έρχονται στο Novacinema και το Novalifε.

The Suicide Squad

Ο Μάιος έρχεται δυναμικά στη Nova, με πέντε συναρπαστικά φιλμ να κάνουν πρεμιέρα όλες τις Κυριακές του μήνα στο Novacinema1 στις 22:00. Η αρχή γίνεται με την αιματηρά διασκεδαστική όσο και αθυρόστομη περιπέτεια του Τζέιμς Γκαν "The Suicide Squad" (Κυριακή 1/5), με τους Ίντρις Έλμπα, Τζόελ Κίναμαν, Μάργκο Ρόμπι και Βαϊόλα Ντέιβις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στις 8/5 έρχεται η κωμωδία δράσης "My Spy" του Πίτερ Σίγκαλ, όπου ο Ντέιβ Μπαουτίστα στο ρόλο ενός έμπειρου και σκληρού πράκτορα της CIA,  βλέπει την καριέρα του να απειλείται από ένα πανέξυπνο 9χρονο κορίτσι. 

Πρεμιέρα με οσκαρικό αέρα έχουμε την Κυριακή 15/5, με το τριπλά βραβευμένο πολεμικό έπος "1917" του Σαμ Μέντες να μας γυρνά στα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (Όσκαρ ειδικών εφέ, σχεδιασμού ήχου και διεύθυνσης φωτογραφίας για τον ασυναγώνιστο Ρότζερ Ντίκινς). 

"1917"

Η συνέχεια έρχεται την Κυριακή 22/5 με το δραματικό "Vox Lux" του Μπράντι Κόρμπετ, την ιστορία μιας έφηβης που εξελίσσεται σε διάσημη ποπ σταρ ενώ βιώνει μια προσωπική τραγωδία (πρωταγωνιστούν οι Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Στέισι Μάρτιν), ενώ την τελευταία Κυριακή του μήνα (29/5) έρχεται το θρίλερ μυστηρίου "Old" του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και Βίκι Κριπς στους ρόλους ενός ζευγαριού που επισκέπτεται μαζί με τα δύο του παιδιά μια απομονωμένη, παραδεισένια παραλία, η οποία, όμως, φαίνεται να κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Αποκλειστικά για τον Μάιο, η ζώνη "Σινεμά του κόσμου" στο Novacinema1 είναι αφιερωμένη στο Φεστιβάλ των Κανών, προβάλλοντας κάθε Τετάρτη στις 22:00 ταινίες που έχουν λάβει διακρίσεις: "Η Ασυμβίβαστη" (Fortunata) στις 4/5, "Μαρία Αντουανέτα" (Marie Antoinette) στις 11/5, "Καπερναούμ" (Capernaum) στις 18/5 και "Bright Star" στις 25/5.

Τέλος, η Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 8/5 γιορτάζεται ξεχωριστά στο κανάλι Novalifε με ένα σπέσιαλ ολοήμερο αφιέρωμα: Από τις 14:00 θα προβληθούν όλα τα επεισόδια της μίνι σειράς "Μαμάδες στο παγκάκι", για να ακολουθήσουν στις 17:20 η ταινία "Ένα θαύμα από τον ουρανό" (Penguin Bloom), στις 19:00 η ταινία "Όχι χωρίς την κόρη μου" (Not Without My Daughter), στις 21:00 η "Ζωή σε Δύο Πράξεις" (Stepmom) και στις 23:05 το "Four Good Days".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.