"Υπηρέτης του Λαού": Η πολυσυζητημένη σειρά του Προέδρου της Ουκρανίας κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Η σατιρική τηλεοπτική κωμωδία του 2015 που εκτόξευσε τη δημοφιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον οδήγησε στη θέση του Προέδρου της χώρας του έρχεται σε αποκλειστική προβολή.

Υπηρέτης του Λαού

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, το 2015 υπέγραψε ως δημιουργός και πρωταγωνιστής την κωμική-σατιρική σειρά "Υπηρέτης του Λαού", μια ιστορία για έναν συνηθισμένο, τίμιο δάσκαλο που εκλέγεται από το πουθενά πρόεδρος μιας χώρας. Για πολλούς, η σειρά αυτή άνοιξε στον Ζελένσκι τον δρόμο προς την καριέρα στην πολιτική και την προεδρική θέση, καθώς, μετά την τεράστια επιτυχία της, ο ίδιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία της Ουκρανίας στις εκλογές του 2019, τις οποίες και κέρδισε με το κόμμα του το οποίο ονομάστηκε και αυτό "Υπηρέτης του Λαού".

Υπηρέτης του Λαού

Σήμερα, σε μια τραγική συγκυρία για τον ίδιο τον Ζελένσκι, για τη χώρα του την Ουκρανία, αλλά και για τις παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες, ο "Υπηρέτης του Λαού" ("Servant of the People") θεωρείται ένα σημαντικό ντοκουμέντο για την πορεία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και ο ΑΝΤ1 αγόρασε τα δικαιώματα προβολής της σειράς αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση. "Η καλύτερη υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η παγκόσμια τηλεοπτική βιομηχανία στην Ουκρανία σε αυτή τη δραματική στιγμή, είναι να μοιραστεί αυτήν την ιστορία με τον υπόλοιπο κόσμο", αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού, συμπληρώνοντας πως η εταιρεία διανομής της σειράς θα διαθέσει τα έσοδα από τις πωλήσεις στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό και σε άλλες οργανώσεις της Ουκρανίας (τα δικαιώματα της σειράς έχουν ήδη αποκτήσει μεταξύ άλλων το Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, το MBC στη Μέση Ανατολή και το PRO TV στη Ρουμανία).

Η σειρά "Υπηρέτης του Λαού" κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7/3 και κάθε Δευτέρα-Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1. 

Η υπόθεση της σειράς "Υπηρέτης του Λαού"

Υπηρέτης του Λαού

Τι συμβαίνει όταν ένας συνηθισμένος, τίμιος άντρας εκλέγεται Πρόεδρος μιας χώρας; Ο Βασίλι Πέτροβιτς Χολομπόροντκο είναι ένας ταπεινός δάσκαλος, ο οποίος είναι εξοργισμένος με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του. Ένας μαθητής τον τραβάει βίντεο τη στιγμή που ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση και το ανεβάζει στο YouTube, όπου γίνεται viral. Όλοι οι πολίτες ταυτίζονται με το ξέσπασμα του Βασίλι και αρχίζουν να συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του ώστε να γίνει Πρόεδρος. Και προς έκπληξη όλων εκλέγεται. Ο "Υπηρέτης του Λαού" ακολουθεί τον Βασίλι στη νέα του ζωή ως Πρόεδρος και προβάλλει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις προσδοκίες, όχι μόνο ενός έθνους, αλλά και εκείνες της οικογένειας και των φίλων του. Ο Βασίλι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από τη ζωή του. Θέλει να μείνει ο ίδιος, να μείνει στο διαμέρισμά του με τους γονείς του, να δανείζεται χρήματα από τους φίλους του στο τέλος του μήνα και να πηγαίνει στη δουλειά με το ποδήλατο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πλέον είναι ο πιο ισχυρός άντρας της χώρας. Θα αποκαρδιώσουν οι σκοτεινές δυνάμεις τον Βασίλι ή ο ταπεινός δάσκαλος θα καταφέρει να επιβιώσει ενάντια στη διαφθορά;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.