Όλα τα trailers του Super Bowl

Ο Doctor Strange, ο τηλεοπτικός Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και το Moon Knight μεταξύ άλλων.

Doctor Strange

Xρόνια τώρα, το Super Bowl είναι μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή για το μάρκετινγκ ταινιών, αφού εκεί προβάλλονται τα λεγόμενα νέα trailers του Super Bowl που αντιπροσωπεύουν τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Ήταν άλλωστε, το πρώτο μέρος που είδαμε ποτέ τον Λευκό Οίκο να παθαίνει πολλαπλά εγκεφαλικά πριν από την κυκλοφορία της ταινίας "Ημέρα Ανεξαρτησίας". Φέτος είχε ακόμα περισσότερη κινηματογραφική χροιά αφού ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και σε αυτόν συμμετείχε μία ομάδα του Λος Άντζελες (οι Ραμς) -δεν ξεκινά δηλαδή κάθε Super Bowl με τον Ντουέιν "The Rock" Τζόνσον να βγάζει λόγο. 

Μερικά μεγάλα trailers έκαναν ήδη το ντεμπούτο τους την εβδομάδα που προηγήθηκε της αναμέτρησης των Λος Άντζελες Ραμς και Σινσινάτι Μπένγκαλς, όπως το "Jurassic World: Dominion", στο οποίο επιστρέφουν οι πρωταγωνιστές του franchise Λόρα Ντερν, Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλουμ, και η νέα ταινία τρόμου του Τζόρνταν Πιλ "Nope", με πρωταγωνιστές τους Ντάνιελ Καλούγια, Κέκε Πάλμερ και Στίβεν Γέουν. Όσον αφορά στην τηλεόραση, είδαμε επίσης τα πρώτα βίντεο των σειρών του "Lord of the Rings" και του "Moon Knight" με τον Όσκαρ Άιζακ.

Να πέσουν τα trailers:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Nope

Jurassic World: Dominion

The Lost City

Sonic 2

The Adam Project

Moon Knight

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.