Τι θα δούμε τον Φεβρουάριο στη Νova

Βραβευμένες ταινίες και σπέσιαλ κανάλι γεμάτο σταρς, νέες σειρές και αφιέρωμα για την μέρα των ερωτευμένων στα highlights του μήνα.

Ο Πατέρας

Τον Φεβρουάριο στο Novacinema1 έρχονται η υποψήφια για έξι Όσκαρ ταινία (ανάμεσα τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας) "O Πατέρας" με τον Άντονι Χόπκινς (Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου) και την Ολίβια Κόλμαν (υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου), η blockbuster ταινία κινουμένων σχεδίων "The Croods: A New Age", η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας "Οι Ταξιδιώτες" με τον Κόλιν Φάρελ, η βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία "Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου" με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η κοινωνική ταινία "Four Good Days" με την βραβευμένη με Όσκαρ Γκλεν Κλόουζ και την Μίλα Κούνις και πολλές άλλες.

Στις 19 Φεβρουαρίου το κανάλι "Novastars" έρχεται με δύο ταινίες που έχουν αποσπάσει βραβεία ή έχουν διακριθεί στα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, κάθε βράδυ, από τις 21:30. Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέσω του "Novastars" και τις τελετές των βραβείων SAG και BAFTA σε ζωντανή μετάδοση, αφιερώματα που τιμούν μοναδικούς σκηνοθέτες, τις καλύτερες ερμηνείες του Χόλιγουντ, καθώς επίσης και εβδομαδιαία αφιερώματα που οδηγούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στις μεγάλες τελετές απονομής βραβείων.

A Very British Scandal

Σε ό,τι αφορά στις σειρές, στο Novacinema4, έχουμε τρεις αφίξεις νέων σειρών: τη δραματική "A Very British Scandal" η οποία περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαβόητο διαζύγιο του Δούκα και της Δούκισσας του Αργκάιλ στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, την ισπανική, κωμική-δραματική σειρά "Kings of the Airwaves" από τη ζώνη House of Europe και την αστυνομική σειρά "Awake", καθώς επίσης και δύο αφίξεις νέων κύκλων: των επιτυχημένων αστυνομικών σειρών "Van Der Valk ΙΙ" και " Rocco Schiavone III".

Το Novalifε γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα απολαυστικό αφιέρωμα, παρουσιάζοντας τα διάφορα πρόσωπα του έρωτα μέσα από υπέροχες αισθηματικές ταινίες την Κυριακή 13  Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου από τις 14:50: "Λέσχη για ερωτευμένους", "Amore Mio", "Όταν Κάποιον Αγαπάς", "Η Αγάπη έρχεται στο τέλος" και πολλές άλλες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.