"Σπίτι με το Mega" με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού σε μια βραδιά γεμάτη ήχους της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής.

Θανάσης Πολυκανδιρώτης

Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι καλεσμένος στο "Σπίτι με το Mega" του Σαββάτου 29/1 στις 21:40. Η βραδιά με παρουσιάστρια τη Μαρίνα Ασλάνογλου αφιερώνεται στην πολύχρονη πορεία του, με μια μουσική αναδρομή όπου ο ίδιος παρουσιάζει συνθέσεις και αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες "ταξίδεψε" την ελληνική λαϊκή μουσική σε όλο τον κόσμο.

Μαζί με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στη σκηνή θα βρεθούν οι αγαπημένοι του φίλοι Γιώργος Μαζωνάκης, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Χρήστος Μενιδιάτης και Πέννυ Μπαλτατζή. Special guest star, ο σπουδαίος κλασικός πιανίστας και συνθέτης Alain Lefèvre, αποκλειστικός καλλιτέχνης ηχογράφησης για την Warner Classics. Εμφανίζονται επίσης οι σολίστες του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλάς και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.