Το "Μουσικό κουτί" αφιερώνεται στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη παρουσιάζουν μια γιορτή αφιερωμένη στη μουσική και τη ζωή του σπουδαίου τραγουδοποιού.

Μουσικό Κουτί

Με καλεσμένους τον Διονύση Τσακνή, τον Γιάννη Κότσιρα και την Παυλίνα Βουλγαράκη, το "Μουσικό κουτί" του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ανοίγει την Τετάρτη 26/1 (ΕΡΤ1, 22:00) και παρουσιάζει την αξεπέραστη μουσική παρακαταθήκη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε μια συγκινητική γιορτή αφιερωμένη στην πληθωρική προσωπικότητα, τη μουσική και τη ζωή του σπουδαίου τραγουδοποιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή είναι και η Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα , που μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για τον πατέρα της που "έφυγε" ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του ’19, μία μόλις μέρα πριν δώσει μια μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο. 

Δείτε αποσπάσματα από το "Μουσικό κουτί" του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Το "Sugar" φέρνει αέρα κλασικού Χόλιγουντ στο AppleTV+

Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που βλέπουμε στο Apple TV+, μια ιστορία μυστηρίου με φιλμ νουάρ στοιχεία και ένα δυνατό καστ.

3+1 ταινίες που βλέπουμε απόψε στην τηλεόραση

Αδερφές Γουατσόφσκι, ευρωπαϊκό σινεμά, φιλμ νουάρ και Τζούλιαν Μουρ στα καλύτερά της. Σήμερα, Τετάρτη 10/4, στα ελληνικά κανάλια.

Το "Maestro" δυναμώνει την ένταση στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega στις 16 Μαΐου ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.