Οι "Επικίνδυνες" εξερευνούν τους έμφυλους αποκλεισμούς στο πεδίο της πολιτικής

Οι Μαρία Γιαννιού, Στέλλα Κάσδαγλη και Μαριάννα Σκυλακάκη μπαίνουν σε «Επικίνδυνες πολιτικές αποστολές» στο νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ2.

Επικίνδυνες

Οι "Επικίνδυνες", η εκπομπή της ΕΡΤ2 που μιλά για τις έμφυλες ανισότητες και τη θέση της γυναίκας στην Ελλάδα σήμερα, συζητούν για τους έμφυλους αποκλεισμούς στο πεδίο της πολιτικής στο επεισόδιο της Κυριακής 23/1 (21:00).

Με αφορμή την τελευταία θέση της Ελλάδας στην κατάταξη των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Δείκτη Ισότητας των Φύλων του EIGE με τις μεγαλύτερες ανισότητες να εντοπίζονται στον τομέα της εξουσίας, οι "Επικίνδυνες" Μαρία Γιαννιού, Στέλλα Κάσδαγλη και Μαριάννα Σκυλακάκη ξετυλίγουν το νήμα από μια ιστορική σκοπιά που αρχίζει από την αναγνώριση της γυναικείας ψήφου και φτάνει έως και σήμερα. 

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο μιλούν με σειρά εμφάνισης οι: Μάρω Παντελίδου-Μαλούτα (ομότιμη καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Αθηνών), Ζέφη Δημαδάμα (αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στέλεχος ΚΙΝΑΛ), Έφη Αχτσιόγλου (βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ), Μαρία Συρεγγέλα (υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ένα καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι στην εκπομπή "Δυνατά" με τον Κωστή Μαραβέγια

Ένα καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι σε ξέφρενους ρυθμούς με πολύ χορό και τραγούδι έχει ετοιμάσει ο Κωστής Μαραβέγιας και η παρέα του για την εκπομπή "Δυνατά" στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

19/05/2022

"Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια" έρχεται στο OPEN

Η συνέχεια της σειράς που καθήλωσε, έρχεται στο OPEN.

"Global Homophobia": Ένα ντοκιμαντέρ στο ERTFLIX για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις συνθήκες καταπίεσης και περιθωριοποίησης που αντιμετωπίζουν ομάδες της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, φέρνοντας στο επίκεντρο ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τη σημερινή κοινωνία.

Λένε πως αυτές είναι οι καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Για την ακρίβεια, το Filmaffinity και οι βαθμολογίες του.

Prey: Πρώτη ματιά στο prequel του Predator

Ο Κυνηγός επιστρέφει και απειλεί τους Comanche.

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη από την "Αυλή των Χρωμάτων"

Ο εκπληκτικός μελωδός, ταλαντούχος ποιητής, δεξιοτέχνης μπουζουξής και ερμηνευτής θα ξαναζωντανέψει για ένα βράδυ με νέες ερμηνείες των διαχρονικών τραγουδιών του.

9 σειρές ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων που θα σε συγκλονίσουν

Serial killers, αιμοβόρες συμμορίες και καρτέλ ναρκωτικών έρχονται στο Ertflix, σε μια νέα κατηγορία αφιερωμένη σε αληθινά μυστήρια που δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ.