Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Αυτές είναι οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει η λίστα με τις προβολές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Ozark season 4

Συγκεντρώσαμε τις νέες προβολές που αναμένουμε για τον Ιανουάριο στο Netflix και θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά. 

Οι σειρές

Έρωτας βάσει Σχεδίου (The Hook Up Plan) : Σεζόν 3

The hook up plan

Η σειρά παραγωγής του 2018 επιστρέφει με την τρίτη σεζόν και τις σχέσεις μεταξύ των τριών κοριτσιών και φίλων, της Έλσα, Σαρλότ και Μιλού να δοκιμάζονται. Συνεχίζονται οι προκλήσεις για την παρέα, με την Παριζιάνα Έλσα που αρχικά ήταν κολλημένη στον πρώην της να μπλέκει σε ένα αναπάντεχο ειδύλλιο, Φαίνεται ότι το σχέδιο που είχαν οι φίλες της να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει την παλιά της αγάπη δεν είναι αυτό που αρχικά είχε προγραμματιστεί. Σειρά αισθηματικής κωμωδίας. Πρεμιέρα στις 1/1.

The Club: Μέρος 2 (The Club: Part 2): Σεζόν 2

The club

Μεταφερόμαστε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη της δεκαετίας του '50, όπου μια μητέρα με ταραγμένο παρελθόν, η Ματίλντα, δουλεύει σε ένα κλαμπ στην προσπάθειά της για επανασύνδεση με την ατίθαση κόρη της, Ρασέλ. Καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει, αποκαλύπτονται τα "γιατί" της ενοχής. Ταυτόχρονα, καθώς η Πόλη βάλλεται από απειλές, η Ρασέλ και ο Ισμέτ φαίνεται να έχουν φτάσει σε  αδιέξοδο. Τουρκικό δράμα εποχής, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.  Πρεμιέρα στις 6/1.

Μυστικοί Πράκτορες (Undercover): Σεζόν 3    

Undercover

Το κυνηγητό του βαρόνου ναρκωτικών από τους μυστικούς πράκτορες της σειράς, συνεχίζεται με τη τρίτη σεζόν, όπου ο Μπομπ Λέμενς προσπαθεί να αλλάξει ζωή. Όμως, καθώς αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν καταδότη της αστυνομίας, ο δρόμος θα φέρει μπροστά του για μία ακόμη φορά τον Φέρι Μπάουμαν. Πρεμιέρα για τη σειρά περιπέτειας στις 10/1.

Πάρ' το Αλλιώς (After Life): Σεζόν 3    

Afterl life

Η βρετανική τηλεοπτική σειρά δράματος - μαύρη κωμωδία, με παραγωγό, πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Ρίκι Τζερβέις, διηγείται την ζωή ενός αρθρογράφου τοπικής εφημερίδας (Τόνι), που χάνει τη γυναίκα του από καρκίνο. Στην προσπάθεια για μία νέα αρχή, ο πρωταγωνιστής που θεωρούσε "υπερδύναμη" το να μη νοιάζεσαι για τους άλλους αλλάζει φιλοσοφία και ψάχνει να βρει τους νέους του ρυθμούς, καθώς ο περίγυρός του προσπαθεί να τον βοηθήσει. Πρεμιέρα στις 14/1. 

The House: Σεζόν 1    

The house

Μαύρη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες. Ένα μυστηριώδες σπίτι συνδέει με σουρρεαλιστικό τρόπο τρεις διαφορετικές περιόδους, και όσους έζησαν σε αυτό, μια φτωχή οικογένεια, έναν προγραμματιστής και μια σπιτονοικοκυρά. Η σκοτεινή κωμωδία έχει σκηνοθετηθεί και εκφωνείται από τους κορυφαίους στον χώρο των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων (της τεχνικής stop motion). Πρεμιέρα στις 14/1.

Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς    

Archive 81

Καθώς ένας αρχειονόμος έχει προσληφθεί για να αποκαταστήσει μια συλλογή ταινιών, οδηγείται στην σταδιακή αποκάλυψη ενός μυστηρίου, αφού καθώς αποκαθιστά το έργο μιας σκηνοθέτιδας, βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξαφάνισή της και μία επικίνδυνη, δαιμονική αίρεση. Πρεμιέρα για τη σειρά μυστηρίου στις 14/1.

Όζαρκ (Ozark): Σεζόν 4 - Μέρος 1

Ozark

H οικογένεια Μπέρντ (στις δύο προηγούμενες σεζόν της σειράς περιπέτειας) μετακομίζει αρχικά από το Σικάγο στο Όζαρκ του Μιζούρι, στην προσπάθεια να ολοκληρώσει το ξέπλυμα χρήματος στο οποίο είχε συμμετάσχει έν αγνοία του ο Μάρτι Μπέρντ (πατέρας). Στη συνέχεια, φάνηκε ότι ο Μάρτι δεν είχε τελικά απαλλαγεί από τον αρχηγό της μαφίας, που επιβεβαιώνει η εμφάνιση της δικηγόρου του καρτέλ, Έλεν Πίρς. Στο πρώτο μέρος  αυτής της σεζόν, που θα αποτελείται από δεκατέσσερα επεισόδια, αναμένονται πρόσθετες κακοτοπιές για την οικογένεια, αφού ανοίγει ένα νέο "κεφάλαιο" στο κυνηγητό με τα καρτέλ. Οι σχέσεις μεταξύ των μελών, εν τω μεταξύ, έχουν φθαρεί και είναι ζήτημα χρόνου αν θα αντέξουν στις νέες περιπέτειες.  Πρεμιέρα στις 21/1.

Snowpiercer: Σεζόν 3     

Snowpiercer

Η σειρά είναι βασισμένη στο γαλλικό graphic novel "Le Transperceneige", (του Τζακ Λομπ, 1982). Η Γη έχει γίνει μία παγωμένη έκταση και οι ήρωες έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο σε ένα τρένο που δεν σταματάει να κινείται. Σε αυτή τη σεζόν ο Λέιτον, εξερευνά τον πλανήτη για να βρει συνθήκες που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την επιβίωσή του. Η θυσία της Μέλανι στη προηγούμενη σεζόν, έδωσε ένα στοιχείο στον χάρτη, που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό ζεστής τοποθεσίας για να ξεκινήσει πάλι η ζωή. Ταυτόχρονα, ο εξοργισμένος και γεμάτος δίψα για εκδίκηση Γουίλφορντ ακολουθεί το κάθε του βήμα. Στο καστ συγκαταλέγονται η νικήτρια Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι, ο Ντέιβιντ Ντιγκς που απέσπασε βραβείο Grammy και η Άλισον Ράιτ, επίσης υποψήφια για βραβείο Emmy. Τα δέκα νέα επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας, θα μεταδίδονται κάθε εβδομάδα, με τη πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 25/1.

Είναι Παγίδα! (Framed! A Sicilian Murder Mystery): Σεζόν 1

Framed

Η νέα σειρά του Netflix, περιγράφει τα "ευτράπελα" που συμβαίνους στους δύο τεχνικούς τηλεόρασης που γίνονται μάρτυρες ενός φόνου και κάνουν τα πάντα για να μην βρεθούν στη λίστα των υπόπτων. Σε αυτή τους τη προσπάθεια ωστόσο, μπλέκονται σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες. Ιταλική σειρά κωμωδίας με πρωταγωνιστές το "αχώριστο" δίδυμο του ιταλικού κινηματογράφου Σαλβατόρε Φικάρα και Βαλεντίνο Πικόνε. Πρεμιέρα στις 27/1.

Chosen: Σεζόν 1

Chosen

Ο κόσμος μιας δεκαεπτάχρονης ανατρέπεται, όταν έρχεται αντιμέτωπη με μία αλήθεια, που κρύβεται στην ήσυχη πόλη της Δανίας όπου ζει. Πριν ακριβώς δεκαεπτά χρόνια, πτώση μετεωρίτη τάραξε το Μίντελμπο. Έκτοτε, ένα ανεξήγητο σήμα εκπέμπεται… H πόλη έχει μυστικά, και η έφηβη και η παρέα της είναι αποφασισμένοι να τα φέρουν στο φως. Σειρά επιστημονικής φαντασίας, από τους δημιουργούς της σειράς "Βροχή". Πρεμιέρα στις 27/1.

Φέρια: Το Σκοτεινότερο Φως (Feria: The Darkest Light): Σεζόν 1

Feria

Δύο αδελφές, τη δεκαετία του ‘90, στην πόλη Φέρια της Ανδαλουσίας, ψάχνουν την αλήθεια για τους χαμένους τους γονείς που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τελετή της αίρεση "La secta de la luz". Άραγε κρύβονται εκείνοι πίσω από τη μαζική δολοφονία στο ορυχείο της πόλης; Στην πορεία, οι δύο κοπέλες έρχονται αντιμέτωπες με μεταφυσικά φαινόμενα… Ισπανική σειρά τρόμου των Αγκουστίν Μαρτίνεθ και Κάρλος Μοντέρο. Πρεμιέρα στις 28/1.

Η Κατάσκοπος από το Παρελθόν (In From the Cold): Σεζόν 1    

In from the cold

Στην σειρά επιστημονικής φαντασίας πρωταγωνιστεί η κατάσκοπος που "δεν την έβλεπαν ποτέ ούτε την άκουγαν". Πέντε φόνοι που δεν επιβεβαιώθηκαν. Μία απειλή, που καλεί την πρώην κατάσκοπο "Αερικόν" να επιλέξει να επιστρέψει στο παρελθόν, αναλαμβάνοντας ρόλο πράκτορα της Ρωσίας ή να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης της. Η Μαργκαρίτα Λεβιέβα ("The Blacklist") πρωταγωνιστεί σε αυτή τη κατασκοπευτική σειρά θρίλερ του παραγωγού της σειράς "Supernatural", Άνταμ Γκλας. Πρεμιέρα στις 28/1/2022.

Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο (The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window): Σεζόν 1

The woman in the house

"Μαύρη ιστορία", οκτώ επεισοδίων, για τη ζωή της Κρίστεν Μπελ ( "The Good Place") που παίζει τον ρόλο της πληγωμένης καλλιτέχνιδας Άννας. Παρακολουθώντας καθημερινά μελαγχολικά με ένα ποτήρι κρασί την ζωή να περνάει, και κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, η Άννα παρατηρεί κάτι παράξενο να συμβαίνει μετά την μετακόμιση των νέων της γειτόνων (Τομ Ράιλι και της κόρης του). Ώσπου το περίεργο φως, διαδέχεται ένας φόνος. Ή μήπως είναι κάτι άλλο; Η Άννα, αναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ της υπόθεσης, που κανένας άλλος δεν διερευνά. Πρεμιέρα στις 28/1.

Οι ταινίες

Τραπέζι για Τέσσερις (Four to Dinner)

Four to dinner

Σε αυτή την ταινία, περιγράφονται οι παράλληλες ιστορίες των τεσσάρων πρωταγωνιστών και οι περίπλοκες σχέσεις που αναπτύσσονται σε καθεμία από τις τέσσερις ζωές. Μέσα από τη ταινία, θίγεται η έννοια της αδελφής ψυχής. Θα μπορέσουν άραγε να τη βρουν; Αισθηματική κομεντί. Πρεμιέρα στις 5/1.

Άγονη Γη (The Wasteland)    

The wasteland

Ένα απόκοσμο πλάσμα που τρέφεται με τον ανθρώπινο φόβο, ταρακουνάει τη ζωή μιας οικογένειας, που ζει αποκομμένη από την κοινωνία. Σε αυτή ταινία δοκιμάζονται όχι μόνο οι αντοχές αλλά και οι δεσμοί που την ενώνουν. Το βάρος, να σώσει την οικογένειά του, θα πέσει στο μικρότερο μέλος της, Ντιέγκο. Θα καταφέρει άραγε να σώσει τη μητέρα του από τη μοχθηρή οντότητα που την έχει κυριεύσει; Ταινία τρόμου. Πρεμιέρα στις 6/1.

Mother/Android    

Mother android

Η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα μετα-ανθρώπινο κόσμο, όπου η γη συγκλονίζεται από την εξέγερση των ανδροειδών. Πρωταγωνιστές η Τζόρτζια Όλσεν, που μαθαίνει την Παραμονή Χριστουγέννων ότι είναι έγκυος και ο φίλος της Σαμ. Κι ενώ ο προσωπικός τους κόσμος έχει ταρακουνηθεί από την είδηση της εγκυμοσύνης, απρόσμενα γεγονότα συμβαίνουν γύρω τους. Τα smarphone όλων αρχίζουν να εκρήγνυνται σκοτώνοντας τους κατόχους τους. Οι ήρωες ψάχνουν ασφαλές καταφύγιο, αλλά για να φτάσουν στον προορισμό τους, πρέπει πρώτα να περάσουν από ένα σημείο γεμάτο με θανατηφόρα android. Πρεμιέρα στις 7/1.

Η Προέλευση του Κόσμου (Dear Mother)

Dear mother

Μία μέρα, ο Ζαν-Λουί μαθαίνει ότι για ανεξήγητο λόγο, η καρδιά του έπαψε να χτυπάει. Όντας ακόμα ζωντανός, προσπαθεί να μάθει την απάντηση στο μυστήριο, η οποία σχετίζεται με το οιδιπόδειό του. Ή θα κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα, ή θα πεθάνει. Έχει τρεις μέρες. Η ταινία είναι προσαρμογή θεατρικού (του Σεμπαστιάν Τιερί), σε παραγωγή Λοράν Λαφίτ (που επίσης πρωταγωνιστεί) στην κωμωδία. Πρεμιέρα στις 11/1.

Βασιλική Μεταχείριση (The Royal Treatment)

The royal treatment

Η Ιζαμπέλα (Λάουρα Μαράνο) είναι μια κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη που αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός πρίγκηπα. Τα πράγματα όμως ανατρέπονται όταν θα αρχίσει να αναπτύσσεται έλξη μεταξύ τους. Τελικά, τι θα επικρατήσει, το καθήκον ή ο έρωτας; Αισθηματική κωμωδία. Πρεμιέρα στις 20/1.

Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου (Munich - The Edge of War) 

Munich - the edge of war

Βρισκόμαστε στο φθινόπωρο του 1938, με τον πόλεμο στην Ευρώπη να μαίνεται. Ο Χίτλερ βρίσκεται ένα βήμα πριν εισβάλει στην Τσεχοσλοβακία, ενώ η κυβέρνηση του Νέβιλ Τσάμπερλεν προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση. Δύο πρώην φίλοι, αντίπαλων πλέον κυβερνήσεων, ο Βρετανός δημόσιος υπάλληλος Χιου Λέγκατ, και ο Γερμανός διπλωμάτης Πάουλ φον Χάρτμαν, συνωμοτούν στη Διάσκεψη του Μονάχου για να αποκαλύψουν ένα μυστικό των Ναζί, που μπορεί να αποτρέψει τον πόλεμο. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλλερ του Ρόμπερτ Χάρις. Πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Ίρονς. Πρεμιέρα στις 21/1.

Ομάδα εντός Έδρας (Home team) 

Home team

Ο πρώην προπονητής του NFL, του μεγαλύτερου πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου (φούτμπολ) των ΗΠΑ, Σον Πέιτον (Κέβιν Τζέιμς) αναλαμβάνει να προπονήσει την ομάδα του γιου του, στο Τέξας, στην προσπάθειά για επανασύνδεση. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, όμως τα πάντα μπορεί να συμβούν. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Πρωταγωνιστεί επίσης ο Τέιλορ Λότνερ (Τζέικομπ, από το "The Twilight Saga: New Moon"). Πρεμιέρα για την αθλητική κωμωδία στις 28/1. 

Τα ντοκιμαντέρ

Το Κυνήγι του Υπέρτατου Απατεώνα (The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman): Σεζόν 1

The puppet master

Ένας απατεώνας ταξιδεύει από χώρα σε χώρα incognito καθώς προσποιείται τον Βρετανό κατάσκοπο, με απώτερο σκοπό να εκβιάζει και να κλέβει τα θύματά του. Ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες. Πίσω του αφήνει κατεστραμμένες ζωές, τη στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ούτε τι θέλει. Η σειρά προέρχεται από τους παραγωγούς του "Αντεροβγάλτη" ("The ripper") και του βραβευμένου με BAFTA ντοκιμαντέρ "Ο Απατεώνας" και είναι βασισμένη σε αληθινά εγκλήματα (o εγκληματίας καταδικάστηκε το 2005). Πρεμιέρα για τη σειρά του αστυνομικού ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων στις 18/1.

Νεϊμάρ: Το Τέλειο Χάος (Neymar: The Perfect Chaos)

Neymar

Ο Νεϊμάρ, ένας από τους πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, έχει ουκ ολίγες φορές τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για το ταλέντο αλλά και για τον χαρακτήρα του. Ανά διαστήματα έχει γίνει, μεταξύ άλλων, αποδέκτης έντονης κριτικής. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ μίας σεζόν, βιογραφικού χαρακτήρα, εμβαθύνει στις πλευρές της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής του πολυσυζητημένου και αμφιλεγόμενου αθλητή. Είναι βασισμένη σε συνεντεύξεις με τους σταρ – ποδοσφαιριστές Λιονέλ Μέσι, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Κιλιάν Μπαπέ. Πρεμιέρα στις 25/1.

Μην χάσετε επίσης στα καλύτερα του Netflix για τον Ιανουάριο, τον Τομ Κρούζ στις "Επικίνδυνες Αποστολές"  (Mission: Impossible I, Mission: Impossible - Ghost Protocol και Mission: Impossible – Fallout), για ακόμα περισσότερη δράση.  

Όσα έρχονται, σίγουρα δεν τα χάνουμε με τίποτα. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.