Μικρές δημιουργίες με έξυπνα μηνύματα που κάποιες φορές εκπλήσσουν

Παρακολουθήσετε στο πρόγραμμα του TV5MONDE, 6 ταινίες μικρού μήκους για μικρούς και μεγάλους.

Repasse moi

Φέτος τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, γελάμε, ανατριχιάζουμε και μαγευόμαστε. Απολαύστε 6 ταινίες μικρού μήκους για όλη την οικογένεια. Μικρές δημιουργίες με έξυπνα μηνύματα που κάποιες φορές εκπλήσσουν, πάντα όμως, με τρυφερότητα.

Boriya
Κορέα, κατά την περίοδο της συγκομιδής. Η μικρή Μπόρι βαριέται καθώς είναι όλοι απασχολημένοι. Ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να παίξει μαζί της. Τίποτα όμως δεν θα γίνει όπως το είχε φανταστεί.

Boriya

Urashima Taro
Εμπνευσμένο από έναν ιαπωνικό θρύλο. Ο Τάρο, ένας νεαρός ψαράς, σώζει μία μικρή χελώνα από το πεινασμένο ράμφος ενός γερανού. Ως ανταμοιβή, προσκαλείται να μείνει κάτω από τη θάλασσα, στο παλάτι του θεού Ρίου-Ζιν.

Urashima Taro

French Roast
Σε ένα παριζιάνικο καφέ, ένας επιχειρηματίας ετοιμάζεται να πληρώσει τον λογαριασμό όταν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει το πορτοφόλι του. Για να κερδίσει χρόνο, παραγγέλνει άλλον έναν καφέ, έπειτα άλλον έναν και βρίσκεται έτσι σε μία άβολη κατάσταση.

French roast

La Mort Pere &Fils
Αντί να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, ο γιος του Χάρου ονειρεύεται να γίνει φύλακας άγγελος. Στην προσπάθειά του όμως να εξασκήσει τις ευεργετικές του ικανότητες, προκαλεί μία σειρά καταστροφών. Ο πατέρας του θα πρέπει να παρέμβει.

La mort père & fils

Et Y' Aura Papa
Στη σοφίτα του πατρικού της, μία νεαρή κοπέλα πέφτει πάνω στις παιδικές της ζωγραφιές που διηγούνται την οικογενειακή της ιστορία, με κεντρική σκηνή το διαζύγιο των γονιών της. Άρνηση, θυμός, αποδοχή: ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από τα στάδια του πένθους.

Et y'aura papa

Repasse-Moi
Ο Πέντρο μοιράζεται τη ζωή του με μία σιδερώστρα. Κοιμάται και τρώει πάνω της, την χρησιμοποιεί για να σιδερώνει την αγαπημένη του φόρμα και την παίρνει μαζί του όποτε πάει για τρέξιμο. Στο χωριό όλοι τον θαυμάζουν και τον έχουν ως πρότυπο. Ένα βράδυ όμως, όλα ανατρέπονται.

Repasse moi

 

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.