"Into your heart", η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη

Tο docu-series έρχεται στο Open λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τέσσερα επεισόδια αφιερωμένα στην αλληλεγγύη και την συλλογική προσπάθεια.

Γιώργος Μαυρίδης

Mε μια εκπομπή που βγαίνει βαθιά μέσα από την καρδιά επιστρέφει στο Open ο Γιώργος Μαυρίδης. Το "Into Your Heart" που κάνει πρεμιέρα την Παραμονή Χριστουγέννων στις 20:00 αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές ιστορίες με κοινό παρονομαστή την αλληλεγγύη και την συλλογική προσπάθεια.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, που παράλληλα σκηνοθετεί και τα τέσσερα επεισόδια του docu-series "Into Your Heart", επισκέπτεται τόπους, δομές, φορείς και συλλόγους που βρίσκονται σε ανάγκη, και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο αλλά και με τη βοήθεια ακούραστων εθελοντών, συμμετέχει σε μεγάλες ανακατασκευές και σε έργα που ανακουφίζουν τη ζωή των συνανθρώπων μας, με την κάθε εκπομπή να αφήνει πίσω της ένα ουσιαστικό έργο αγάπης και αλληλοβοήθειας.

Από τις Γούβες Ευβοίας όπου ένα ολόκληρο χωριό ενώνεται για να γιατρέψει τις πληγές της φωτιάς, στην ελπίδα της νέας γενιάς που χαρίζει ακούραστα το Χαμόγελο του Παιδιού και από τις γυναίκες που ζουν κρυφά ή φανερά κάθε είδους κακοποίηση μέχρι τις δομές αστέγων όπου η τρίτη ηλικία κάνει όνειρα για μια ζωή χωρίς πόνο, με αγάπη και αξιοπρέπεια, το "Into Your Heart” υπογραμμίζει πως η συλλογική προσπάθεια μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να τον ομορφύνουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι σημερινοί καλεσμένοι του "Μουσικού Κουτιού"

Η Μελίνα Τανάγρη, η Ευσταθία και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ενώνουν τις μουσικές τους πορείες και νότες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

27/04/2022

Οι ταινίες που θα δούμε στην ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα

Ελληνικές και ξένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους για όλους.

Στο νέο ελληνικό noir "Γέφυρα",  οι δολοφόνοι δεν έχουν πατρίδα

Η ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς "Bron/Broen" είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην streaming πλατφόρμα του ANT1+.

"Clarice": Η συνέχεια της "Σιωπής των Αμνών" στο Ertflix

Στο κινηματογραφικό σύμπαν του Χάνιμπαλ Λέκτερ και της θρυλικής "Σιωπής των Αμνών" μάς γυρίζει το CBS, με μια σειρά που έχει ως αφετηρία τα γεγονότα του πασίγνωστου βιβλίου του Τόμας Χάρις.

Ένα καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι στην εκπομπή "Δυνατά" με τον Κωστή Μαραβέγια

Ένα καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι σε ξέφρενους ρυθμούς με πολύ χορό και τραγούδι έχει ετοιμάσει ο Κωστής Μαραβέγιας και η παρέα του για την εκπομπή "Δυνατά" στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

"Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια" έρχεται στο OPEN

Η συνέχεια της σειράς που καθήλωσε, έρχεται στο OPEN.

"Global Homophobia": Ένα ντοκιμαντέρ στο ERTFLIX για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις συνθήκες καταπίεσης και περιθωριοποίησης που αντιμετωπίζουν ομάδες της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, φέρνοντας στο επίκεντρο ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τη σημερινή κοινωνία.