Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο

Συγκεντρώνουμε όλες τις σειρές, τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που προστίθενται στον κατάλογο του Netflix αυτόν τον μήνα.

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο

Συγκεντρώνουμε όλες τις σειρές, τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που προστίθενται στον κατάλογο του Netflix αυτόν τον μήνα.

Οι σειρές

The Club: Μέρος 1

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 1

Το 1955 στην Κωνσταντινούπολη, η πρώην κατάδικος Ματίλντα, και η κόρη της, Ρασέλ, που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ξανασμίγουν μετά από 17 χρόνια. Ενώ μάνα και κόρη παλεύουν να βρουν τις ισορροπίες στη σχέση τους, η Ματίλντα θα πιάσει δουλειά σε ένα από τα πιο φημισμένα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, και όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, θα προσπαθήσει να βρει εκεί ένα νέο σπίτι, μέσα στο σκληρό περιβάλλον της νύχτας. Τουρκικό δράμα εποχής, βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Πρεμιέρα στις 5/11.

Ο Αμφίβολος Δολοφόνος (The Unlikely Murderer)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 2

Σειρά μίας σεζόν- φανταστική εκδοχή του πώς ο Στιγκ Ένγκστρομ, ο γραφίστας που κατονομάστηκε ως ο πιθανός δολοφόνος του Σουηδού πρωθυπουργού Ούλοφ Πάλμε στη Στοκχόλμη το 1986, κατάφερε να διαφύγει της δικαιοσύνης μέχρι και τον θάνατό του μέσα από έναν συνδυασμό θράσους, τύχης και ενός σαστισμένου αστυνομικού σώματος. Πρεμιέρα στις 5/11.

Big Mouth: Σεζόν 5

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 3

Εξομολογήσεις, ξεσπάσματα και κακές φήμες κυκλοφορούν καθώς «πασχαλίτσες της αγάπης» και «σκουλήκια μίσους» τρυπώνουν στις καρδιές των παιδιών του Γυμνασίου Μπρίτζτον. Τα νέα…τερατάκια της εφηβείας θα φέρουν τα πάνω κάτω στον νέο κύκλο του επιτυχημένου σόου κινημένων σχεδίων, ενώ το επίσημο τρέιλερ της 5ης σεζόν μαρτυρά και μια…χριστουγεννιάτικη έκπληξη. Πρεμιέρα στις 5/11.

Glória

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 4

Στην Γκλόρια, μια μικρή πόλη της Πορτογαλίας που τη δεκαετία του ‘60 ξεχειλίζει από πράκτορες, ψέματα και μυστικά, ο νεαρός Ζοάο Βιντάλ, ένας προνομιούχος μηχανικός του Radio Free Europe που προέρχεται από μια οικογένεια με διασυνδέσεις στο φασιστικό καθεστώς της Πορτογαλίας, πολιτικοποιείται στον Αποικιακό Πόλεμο και προσλαμβάνεται από την KGB. Ο Ζοάο θα βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένος στο σύνθετο κατασκοπευτικό παιχνίδι και θα συνειδητοποιήσει τελικά πως όποια πλευρά κι αν υποστηρίζει, ο κόσμος, ιδίως αυτός της κατασκοπείας, δεν είναι ποτέ μόνο άσπρο και μόνο μαύρο. Ιστορικό κατασκοπικό θρίλερ που έρχεται στις 5/11.

Narcos: Μεξικό: Σεζόν 3

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 5

Με φόντο τη δεκαετία του '90, όταν εκτοξεύεται η παγκοσμιοποίηση του εμπορίου ναρκωτικών, η 3η σεζόν εστιάζει στον πόλεμο που ξεσπά μετά τη σύλληψη του Φέλιξ. Καθώς τα νεοσύστατα ανεξάρτητα καρτέλ παλεύουν να επιβιώσουν από τις πολιτικές αναταραχές και την κλιμακούμενη βία, αναδύεται μια νέα γενιά Μεξικανών ναρκοβαρόνων. Σε αυτόν τον πόλεμο όμως, το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια – και κάθε σύλληψη, δολοφονία και αρπαγή οδηγεί την πραγματική νίκη ακόμα πιο μακριά... Πρεμιέρα στις 5/11.

Arcane

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 6

Με φόντο την ουτοπική περιοχή του Πιλτόβερ και τον καταπιεσμένο υπόγειο κόσμο του Ζον, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ μαγικών τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων. Σειρά κινουμένων σχεδίων εννιά επεισοδίων, βασισμένη στον κόσμο πίσω από το παιχνίδι League of Legends. Τα τρία πρώτα επεισόδια έρχονται στις 6/11 και τα υπόλοιπα (ανά τρία) ακολουθούν στις 13/11 και 20/11.

Gentefied: Σεζόν 2

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 7

Τρία ξαδέλφια μεξικανικής καταγωγής στην Αμερική και στο ραγδαία μεταβαλλόμενο Λος Άντζελες, προσπαθούν να κυνηγήσουν το αμερικανικό όνειρο, παρόλο που το ίδιο το όνειρο απειλεί τα πιο αγαπημένα τους πράγματα: τη γειτονιά τους, τον μετανάστη παππού τους και το οικογενειακό ταχυφαγείο. Στη δεύτερη σεζόν της ισπανο-αμερικανικής δραματικής κωμωδίας οκτώ επεισοδίων, οι Μοράλες αγωνίζονται για να αποτρέψουν την απέλαση του παππού, και η Άνα, ο Κρις κι ο Έρικ αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά τους. Πρεμιέρα στις 10/11.

Ψέματα και Απάτη (Lies and Deceit)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 8

Μια καθηγήτρια λογοτεχνίας αναζητά δικαίωση από έναν χειρουργό που υποτίθεται ότι τη βίασε στο ραντεβού τους, ο οποίος όμως αρνείται με πάθος τα λεγόμενά της. Ισπανική σειρά θρίλερ έξι επεισοδίων. Πρεμιέρα στις 15/11.

Riverdale: Σεζόν 6

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 9

Το σκοτεινό εφηβικό δράμα επιστρέφει με το πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν στις 17/11 και νέα επεισόδια κάθε Τετάρτη.

Christmas Flow

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 10

Ένα αναπάντεχο χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο ανθίζει ανάμεσα σε έναν διάσημο ράπερ και μια ξεροκέφαλη δημοσιογράφο. Θα τα καταφέρουν όμως παρόλες τις διαφορές τους; Γαλλική ρομαντική κομεντί με φόντο το στολισμένο Παρίσι. Πρεμιέρα στις 17/11.

Κατά Μήκος της Διακεκομμένης Γραμμής (Tear Along the Dotted Line)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 11

Ένας σκιτσογράφος στη Ρώμη και η συνείδησή του, που έχει τη μορφή ενός…αρμαντίλο, θυμούνται το παρελθόν και τον ανεκπλήρωτο έρωτά του, ενώ ταξιδεύει με τους φίλους του εκτός πόλης. Ιταλικό animation, με την υπογραφή του δημοφιλούς Ιταλού γελοιογράφου Zerocalcare. Πρεμιέρα στις 17/11.

Καουμπόηδες του Διαστήματος (Cowboy Bebop)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 12

Διαστημικό γουέστερν βασισμένο στην ομότιτλη σειρά άνιμε. Οι διαφορετικοί αλλά θανάσιμοι Σπάικ Σπίγκελ (Τζον Τσο), Τζετ Μπλακ (Μουσταφά Σακίρ) και Φέι Βάλενταϊν (Ντανιέλα Πινέντα) φτιάχνουν μια δυναμική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – φυσικά για το κατάλληλο τίμημα. Το παρελθόν τους, όμως, τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Ο σκηνοθέτης της πρωτότυπης σειράς άνιμε Σινιτσίρο Γουατανάμπε είναι σύμβουλος της σειράς, ενώ η συνθέτρια της πρωτότυπης μουσικής επιστρέφει για την προσαρμογή σε ζωντανή δράση. Πρεμιέρα στις 19/11.

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη: Μέρος 2 (Masters of the Universe: Revelation: Part 2)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 13

Μετά την ολέθρια μάχη που διαλύει την Ετέρνια, η Τίλα κι ένας απρόσμενος σύμμαχος πρέπει να αποτρέψουν το τέλος του Σύμπαντος, στο σίκουελ της κλασικής σειράς του ΄80. Πρεμιέρα στις 23/11.

True Story

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 14

Σε μια στάση της περιοδείας του στη γενέτειρά του Φιλαδέλφεια, ένας από τους διασημότερους κωμικούς στον κόσμο αναγκάζεται να απαντήσει στο ερώτημα μέχρι πού θα έφτανε για να προστατέψει ό,τι έχει, όταν οι επιπτώσεις μιας επεισοδιακής νύχτας με τον μεγαλύτερο αδελφό του απειλούν όσα έχει καταφέρει. Με τους Κέβιν Χαρτ και Γουέσλεϊ Σνάιπς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρεμιέρα στις 24/11.

Σχολή Σοκολάτας (School of Chocolate)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 15

Οκτώ κορυφαίοι επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και σοκολατοποιοί έρχονται στη «Σχολή Σοκολάτας» για να απογειώσουν τις δεξιότητες και την καριέρα τους. Δάσκαλός τους είναι ο διάσημος σοκολατοποιός Αμορί Γκισόν, γνωστός παγκοσμίως για τη δημιουργία εντυπωσιακών εκθεμάτων σοκολάτας και απίστευτων γλυκών. Ένας τυχερός μαθητής, ο οποίος θα καταφέρει να ανακηρυχτεί ο καλύτερος της τάξης μετά από οκτώ επεισόδια, θα κερδίσει ένα έπαθλο που περιλαμβάνει μια μοναδική ευκαιρία για την καριέρα του. Πρεμιέρα στις 26/11.

Το Νησί των Ξωτικών (Elves)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 16

Μία τετραμελής οικογένεια ταξιδεύει για τα Χριστούγεννα σε ένα απομακρυσμένο νησί στο αρχιπέλαγος της Δανίας, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο των μελών μιας έντονα θρησκευτικής κοινότητας. Εκεί θα εντοπίσουν ξωτικά, τα οποία όμως δεν θυμίζουν σε τίποτα τους καλοκάγαθους βοηθούς του Αϊ-Βασίλη, καθώς σύντομα αποδεικνύεται ότι είναι αιμοδιψή πλάσματα που θα ρίξουν τους πάντες στο νησί σε μια μάχη ζωής ή θανάτου για την πίστη, την οικογένεια και την καθαρή επιβίωση. Πρεμιέρα στις 28/11.

Οι ταινίες

The Harder They Fall

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 17

Όταν ανακαλύπτει ότι ο εχθρός του, Ρούφους Μπακ (Ίντρις Έλμπα), αποφυλακίζεται, ο εγκληματίας Νατ Λοβ (Τζόναθαν Μέιτζορς) ξανασμίγει με τη συμμορία του για να βρει τον Ρούφους και να πάρει εκδίκηση. Σύντροφοί του είναι η παλιά του αγάπη Στεϊτζκόουτς Μαίρη (Ζάζι Μπιτς) και οι δύο πιστοί του βοηθοί, ο ευέξαπτος Μπιλ Πίκετ (Έντι Γκαθέγκι) και το γρήγορο πιστόλι Τζιμ Μπέκγουρθ (Αρ Τζέι Σάιλερ). Από την άλλη, τον Ρούφους ακολουθεί μια εξίσου δυνατή ομάδα, η Τρούντι Σμιθ (Ρετζίνα Κινγκ) και ο Τσερόκι Μπιλ (Λακίθ Στάνφιλντ), που είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν αυτή τη μάχη. Γουέστερν σε σκηνοθεσία Τζέιμς Σάμιουελ και σενάριο του Σάμιουελ και του Μπόαζ Γιάκιν. Πρεμιέρα στις 3/11.

Love Hard

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 18

Αφού βρει το ιδανικό της ταίρι μέσω Internet, μια συγγραφέας από το Λ.Α. καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα. Πρεμιέρα στις 5/11.

Γιάρα (Yara)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 19

Μια αποφασισμένη εισαγγελέας ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση μιας αγνοούμενης 13χρονης και φτάνει στα άκρα για να βρει την αλήθεια. Βασισμένο σε αληθινή υπόθεση. Πρεμιέρα στις 5/11.

Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα (Father Christmas Is Back)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 20

Τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη. Πρεμιέρα στις 6/11.

Passing

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 21

Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1929 της Νέλα Πάρσεν, η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς και αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ρεμπέκα Χολ, η οποία υπογράφει και τη διασκευή του σεναρίου. Πρεμιέρα στις 10/11.

7 Αιχμάλωτοι (7 Prisoners)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 22

Για να διασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά του που ζει στην εξοχή, ο 18χρονος Ματέους δέχεται να δουλέψει σε μια μάντρα στο Σάο Πάολο για το νέο του αφεντικό, τον Λούκα. Όταν όμως εκείνος και μερικά άλλα αγόρια μπλέκουν με τον επικίνδυνο κόσμο της σωματεμπορίας, ο Ματέους θα αναγκαστεί να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να δουλεύει για τον ίδιο τον άντρα που τον αιχμαλώτισε ή θα ρισκάρει το μέλλον του και αυτό της οικογένειάς του. Βραζιλιάνικο θρίλερ του Αλεσάντρε Μοράτο («Σόκρατες»), σε παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Φερνάντο Μεϊρέγιες («Η Πόλη του Θεού»). Πρεμιέρα στις 11/11.

Red Notice

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 23

Όταν η Ιντερπόλ εκδίδει κόκκινο συναγερμό, το ανώτερο ένταλμα για την καταδίωξη και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου, την υπόθεση αναλαμβάνει ο κορυφαίος αναλυτής του FBI Τζον Χάρτλεϊ (Ντουέιν Τζόνσον). Στη διάρκεια της παγκόσμιας αναζήτησής του πέφτει πάνω σε μια παράτολμη ληστεία και αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον καλύτερο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς), για να πιάσει την πλέον καταζητούμενη κλέφτρα έργων τέχνης στον κόσμο, την «Αξιωματικό» (Γκαλ Γκαντότ). Περιπέτεια καταδίωξης ανά την υφήλιο, που κάνει πρεμιέρα στις 12/11.

Διπλή Πριγκίπισσα 3: Κυνηγώντας το Αστέρι (The Princess Switch 3: Romancing the Star)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 24

Μετά την κλοπή ενός ανεκτίμητου κειμηλίου, η βασίλισσα Μάργκαρετ και η πριγκίπισσα Στέισι ζητούν τη βοήθεια της τολμηρής ολόιδιας ξαδέλφης της Μάρκαρετ, Φιόνα, η οποία, για να το βρει, συνεργάζεται με έναν γοητευτικό, μυστηριώδη άντρα από το παρελθόν της... και αναζωπυρώνει έτσι τη σπίθα ενός γαργαλιστικού χριστουγεννιάτικου έρωτα που οδηγεί σε μια πολύ διαφορετική αλλαγή ρόλων. H Βανέσα Χάντζενς εις τριπλούν, πρεμιέρα στις 18/11.

tick, tick...BOOM!

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 25

Λίγο προτού κλείσει τα 30, ένας πολλά υποσχόμενος θεατρικός συνθέτης που εργάζεται ως σερβιτόρος στη Νέα Υόρκη του 1990, βιώνει τον έρωτα, τη φιλία και την πίεση να δημιουργήσει κάτι μεγάλο πριν να είναι αργά. Διασκευή του αυτοβιογραφικού μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον (δημιουργός του «Rent»), με τον Άντριου Γκάρφιλντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρεμιέρα στις 19/11.

Οι Νόμοι των Συνόρων (Outlaws)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 26

Στην πόλη της Τζιρόνα στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ένας εσωστρεφής έφηβος μπαίνει σε μια παρέα περιθωριακών αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι έχει μπλέξει. Ισπανική περιπέτεια, πρεμιέρα στις 22/11.

Bruised

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 27

Μια ξεπεσμένη αθλήτρια MMA αρπάζει μια τελευταία ευκαιρία να ανακτήσει τις δυνάμεις της εντός και εκτός ρινγκ, όταν ο γιος της που παράτησε όταν ήταν ακόμα μωρό εμφανίζεται στη ζωή της. Πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί η Χάλι Μπέρι. Πρεμιέρα στις 24/11.

Ένα Κάστρο για τα Χριστούγεννα (A Castle For Christmas)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 28

Η διάσημη συγγραφέας Σόφι Μπράουν (Μπρουκ Σιλντς) κάνει ένα ταξίδι στη Σκωτία ελπίζοντας να αγοράσει το δικό της κάστρο, αλλά ο δύστροπος ιδιοκτήτης του, Δούκας Μάιλς (Κάρι Έλγουις), δεν θέλει να το πουλήσει σε μια ξένη. Προσπαθώντας να συμβιβαστούν, οι δυο τους συγκρούονται διαρκώς, αλλά ίσως τελικά βρουν περισσότερα κοινά από όσα περίμεναν. Πρεμιέρα 26/11.

Τα Κακομαθημένα (Spoiled Brats)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 29

Τρία κακομαθημένα αδέλφια αναγκάζονται να μπουν στη βιοπάλη όταν ο πλούσιος και καλοπροαίρετος πατέρας τους προσποιείται ότι έχασε τα πάντα για να τους δώσει ένα μάθημα. Πρεμιέρα στις 26/11.

Χίλιοι Καλοί Χωράνε (More the Merrier)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 30

Πέντε διαφορετικές κωμικές ιστορίες τρέχουν στην ξέφρενη Βαρκελώνη, με κοινό παρονομαστή την σεξουαλική εξερεύνηση. Πρεμιέρα στις 30/11.

Τα ντοκιμαντέρ

Κυνηγώντας Φονιάδες (Catching Killers)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 31

Οι ερευνητές υποθέσεων διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των υπεράνθρωπων προσπαθειών τους σε αυτήν τη σειρά αληθινών εγκλημάτων. Πρεμιέρα στις 4/11.

Εκπληκτικά Ζώα (Animal)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 32

Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά. Πρεμιέρα στις 10/11.

Tiger King 2

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 33

Οι ανατροπές συνεχίζονται. Το «Tiger King» επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν που εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα μυστήρια και τις περσόνες που μαγνήτισαν το κοινό. Πρεμιέρα στις 17/11.

Πήγαινέ με Σπίτι (Lead Me Home)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 34

Πασχίζοντας να επιβιώσουν και μόνο, οι άστεγοι της Καλιφόρνιας υποφέρουν με την αύξηση των εξόδων στέγασης που αναγκάζουν περισσότερους μειονεκτούντες να ζουν στον δρόμο. Πρεμιέρα στις 18/11.

The Mind, Explained: Season 2

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 35

Το μυαλό μας μπορεί να μεγαλουργήσει, αλλά και να υπονομεύσει τις καλύτερές μας προθέσεις. Μάθετε για την επιστήμη πίσω από τη δημιουργικότητα, την πλύση εγκεφάλου κ.ά. Πρεμιέρα στις 19/11.

14 Βουνοκορφές: Όλα Είναι Δυνατά (14 Peaks: Nothing is Impossible)

Netflix guide: Όλα όσα θα δεις στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο - εικόνα 36

Ο ορειβάτης Νιμς Πέρζα οδηγεί μια ομάδα Σέρπα σε υψόμετρο πάνω από 8.000 μέτρα με στόχο να ανέβουν μέσα σε 7 μήνες 14 κορυφές και να σπάσουν το ρεκόρ των 7 χρόνων. Πρεμιέρα στις 29/11.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.