Διαλέγουμε τις top σειρές για αυτόν το μήνα

Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά στην COSMOTE TV, με τέσσερις σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο να ξεχωρίζουν από τον πλούσιο κατάλογό της.

Διαλέγουμε τις top σειρές για αυτόν το μήνα

Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά στην COSMOTE TV, με τέσσερις σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο να ξεχωρίζουν από τον πλούσιο κατάλογό της.

Τime

Διαλέγουμε τις top σειρές για αυτόν το μήνα - εικόνα 1

Ιδανικό για τους λάτρεις των mini series, το γεμάτο σασπένς αστυνομικό θρίλερ «Time» έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Μαρκ Χέμπντεν (ο Σον Μπιν του «Game of Thrones» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»), έναν δάσκαλο, σύζυγο και πατέρα που σκότωσε κατά λάθος έναν άνθρωπο. Καταδικασμένος σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, πρέπει να μάθει πολύ γρήγορα να επιβιώνει σ’ αυτό το νέο, εχθρικό περιβάλλον όπου και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται. Εκεί θα συναντήσει τον Έρικ Ράιντ (Στίβεν Γκρέιχαμ), έναν συμπονετικό σωφρονιστικό υπάλληλο που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατεύει όσους βρίσκονται κάτω από τη φύλαξή του – μια μάλλον επικίνδυνη συνήθεια, όπως θα αποδειχτεί, καθώς ένας από τους πιο στυγνούς εγκληματίες της φυλακής στην οποία εργάζεται θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του και θα τον αναγκάσει να διαλέξει ανάμεσα στις αξίες του και στην προστασία της ίδιας του της οικογένειας. Ο βασιλιάς της «μετρημένης» τηλεοπτικής παραγωγής, το BBC, κάνει για ακόμα μία φορά το θαύμα του και καταφέρνει να χωρέσει ένα καθηλωτικό πορτρέτο του σημερινού βρετανικού σωφρονιστικού συστήματος μέσα σε τρία μόλις επεισόδια, γυρισμένα στις διατηρητέες ιστορικές εγκαταστάσεις των πρώην φυλακών της κωμόπολης Shrewsbury της Αγγλίας.

iΠρεμιέρα Δευτέρα 7/6 στις 23:00 στο COSMOΤΕ SERIES HD και κάθε Δευτέρα, 24 ώρες μετά την προβολή τους στην Αγγλία. Μετά την προβολή τους, και τα 3 επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS.

The Republic Of Sarah

Διαλέγουμε τις top σειρές για αυτόν το μήνα - εικόνα 2

Ακριβώς κάτω από την ήρεμη αμερικανική κωμόπολη Γκρέιλοκ του Νιου Χαμσάιρ ανακαλύπτεται ένα γιγάντιο κοίτασμα κολτάν, ενός σκληρού μεταλλεύματος ίσης πια εμπορικής αξίας με τον χρυσό, και η εταιρεία εξόρυξης μετάλλων Lydon είναι αποφασισμένη να το πάρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να σβήσει το Γκρέιλοκ από τον χάρτη. Εμπόδιο στα καταστροφικά σχέδια της μεγαλοεταιρίας θα σταθεί η θαρραλέα Σάρα (η ανερχόμενη Στέλα Μπέικερ), η δασκάλα της πόλης που θα ηγηθεί της ομάδας των κατοίκων του Γκρέιλοκ στην πρωτότυπη προσπάθεια τους να σώσουν την πόλη τους. Η πρώτη σεζόν της δραματικής σειράς αποτελείται από δεκατρία επεισόδια που πραγματεύονται θέματα απόλυτα επίκαιρα, όπως η καταστροφή του περιβάλλοντος και η αδήριτη ανάγκη για συντροφικότητα, συλλογικό πνεύμα, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα προκειμένου να υπάρξει ένας καλύτερος κόσμος.

iΠρεμιέρα Τρίτη 15/6 στις 22:00 στο COSMOΤΕ SERIES HD, 24 ώρες μετά την Αμερική και κάθε Τρίτη στις 22:00. Μετά την προβολή τους, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS.

The Good Fight, season 5

Διαλέγουμε τις top σειρές για αυτόν το μήνα - εικόνα 3

Βασισμένη στο «The Good Wife», η δημοφιλής σειρά που ξεχώρισε ανάμεσα στα πολλά legal dramas χάρη στην εντυπωσιακή ποικιλία δικαστικών υποθέσεων που οι πρωταγωνιστές καλούνται να επιλύσουν (με νόμιμα ή περίπου νόμιμα μέσα) καυτηριάζοντας παράλληλα με αρκετές δόσεις σουρεαλισμού την εκάστοτε κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα, επιστρέφει με την πέμπτη σεζόν της. Στα δέκα νέα επεισόδια (όπου ολοκληρώνονται και πολλές ιστορίες από την 4η σεζόν, την οποία «περιόρισε» η πανδημία) βλέπουμε την Νταϊάν Λόκχαρτ (Κριστίν Μπαράνσκι) να μπαίνει σε σκέψεις γύρω από την επαγγελματική της ηθική, όταν η δικηγορική εταιρεία που διευθύνει χάνει δύο κορυφαίους δικηγόρους. Εν τω μεταξύ, η συνεργάτιδά της Μαρίσα και η εταιρεία μπλέκονται με έναν κάτοικο του Σικάγο που αποφασίζει να ανοίξει το δικό του δικαστήριο στην.. αποθήκη ενός φωτοτυπείου. Τη σειρά υπογράφουν οι Ρόμπερτ και Μισέλ Κινγκ, παραγωγοί μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών (The Good Wife, Evil, Your Honor), ενώ στο καστ της 5ης σεζόν προστίθεται η Τσαρμέιν Μπινγκούα (Black Box) σαν η σκληρή δικηγόρος Κάρμεν Μόγιο και ο Μάντι Πατίνκιν στον ρόλο του Χαλ Γουάκνερ, ενός σχεδόν αυτοδημιούργητου δικηγόρου, στη θέση των Ντιλρόι Λίντο και Κας Τζάμπο που αποχώρησαν από τη σειρά.

iΗ 5η σεζόν κάνει πρεμιέρα στο COSMOΤΕ SERIES HD αμέσως μετά τις ΗΠΑ την Παρασκευή 25/6 στις 22.00. Την ίδια ημέρα, οι 4 προηγούμενοι κύκλοι θα είναι διαθέσιμοι στο COSMOTE TV PLUS.

Killing Eve, season 1 & 2

Διαλέγουμε τις top σειρές για αυτόν το μήνα - εικόνα 4

Σάντρα Ο και Τζόντι Κόμερ απαρτίζουν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα που είδαμε τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη (τρανή απόδειξη τα βραβεία Χρυσής Σφαίρας και Emmy αντίστοιχα), πρωταγωνιστώντας σε ένα έξοχο δείγμα αστυνομικής περιπέτειας που όμως κρύβει πολλά περισσότερα. Από έντονα στοιχεία μαύρης κωμωδίας μέχρι και ερωτικού θρίλερ, η πένα της Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, του πιο hot ονόματος των τελευταίων χρόνων στην tv και όχι μόνο (μεταξύ άλλων έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει στο πολυβραβευμένο «Fleabag», συνυπογράφει το σενάριο της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» και θα πρωταγωνιστήσει στον νέο, ατιτλοφόρητο ακόμα Ιντιάνα Τζόουνς πλάι στους Χάρισον Φορντ και Μαντς Μίκελσεν) έχει καταφέρει να γράψει μια πολύπλευρη σειρά βασισμένη κυρίως σε δύο γυναικείους χαρακτήρες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Η Σάντρα Ο του «Grey’s Anatomy» βρίσκει τον ρόλο της καριέρας της στο πρόσωπο της δυναμικής Ιβ, μιας πράκτορα της βρετανικής ΜΙ5 που ύστερα από τη δολοφονία ενός Ρώσου πολιτικού, θα βάλει στόχο της ζωής της να πιάσει την κατά συρροή δολοφόνο Βιλανέλ, που θεωρείται η βασική ύποπτη. Η Βιλανέλ από την άλλη (η εξαιρετική Τζόντι Κόμερ σε ρόλο-αποκάλυψη), δεν πρόκειται για μια τυχαία πληρωμένη εγκληματία, αλλά για μια ψυχικά διαταραγμένη και αδίστακτη δολοφόνο που δεν θέλει να ξεφύγει από την Ιβ, αλλά, εν αντιθέσει, θέλει απεγνωσμένα να την «κερδίσει» με κάθε τρόπο. Και όσο οι ζωές των δύο μπλέκονται με την κοινή εμμονή που μοιράζονται η μία για την άλλη, τόσο το αποτέλεσμα επί της οθόνης είναι άκρως γοητευτικό και εθιστικό για τους τηλεθεατές.

iTην Παρασκευή 25/6 προβάλλονται στο COSMOΤΕ SERIES Marathon HD τα 6 επεισόδια του πρώτου κύκλου back to back από τις 20:00 και το Σάββατο 26/6 τα 6 επεισόδια του δεύτερου κύκλου back to back από τις 20:00. Ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμα και στην δωρεάν On Demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Μάθε περισσότερα για τις σειρές Ιουνίου στην COSMOTE TV εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.