H «Madame Ginger» μαγειρεύει στο OPEN

Η δημοφιλής food blogger Μαριλού Παντάκη έρχεται με την πρώτη καθαρά green μαγειρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

H «Madame Ginger» μαγειρεύει στο OPEN

Τη Μαριλού Παντάκη, ή αλλιώς τη Madame Ginger, τη γνωρίσαμε μέσα από το blog της madame ginger.com και από τα κανάλια της στο Youtube και στο Instagram όπου μαγειρεύει για τα «gingerάκια» της εύκολες, γρήγορες vegetarian και vegan συνταγές.

Στο τηλεοπτικό «Madame Ginger», τη νέα της καθημερινή εκπομπή στο OPEN που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/6 στις 15:15, θα μαγειρεύει για όλους, ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες, υγιεινές συνταγές με απλά υλικά προτείνοντας μια εντελώς νέα green φιλοσοφία, μία διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας αλλά και το περιβάλλον.

Καθημερινά η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές που θα ενθουσιάσουν όχι μόνο τους χορτοφάγους αλλά και όλους όσοι θέλουν μια διαφορετική, πιο green εναλλακτική. Έτσι, το «φαγητό της γιαγιάς» μετατρέπεται σε νέο υγιεινό comfort food, ενώ αγαπημένες αλμυρές και γλυκές παρασκευές θα παρουσιάζονται πιο «πειραγμένες» για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις.

Επιπλέον, σε κάθε επεισόδιο η «Madame Ginger» καθημερινά θα δίνει χρήσιμα green tips για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής που σέβεται το περιβάλλον και προωθεί την ευζωία όλων. Πώς μπορούμε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού, να αξιοποιήσουμε το φαγητό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα ή να φτιάξουμε μπισκότα για το κατοικίδιο μας με τρία μόνο υλικά; Πώς μπορούμε να φτιάξουμε δικά μας καθαριστικά με φυσικά υλικά ή ακόμα πώς μπορούμε να έχουμε τον δικό μας μικρό κήπο με τα μυρωδικά μας;

i«Madame Ginger», από Δευτέρα 14/6 και κάθε μέρα στις 15:15 στο OPEN

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.