COSMOTE TV: Ο πλήρης οδηγός για τις must-see σειρές του μήνα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες σειρές, τους καινούργιους κύκλους επεισοδίων και τα binge-watching τηλεοπτικά διαμάντια που αξίζει να δεις στην COSMOTE TV.

COSMOTE TV: Ο πλήρης οδηγός για τις must-see σειρές του μήνα

Ένας από τους πιο πλούσιους μήνες από πλευράς περιεχομένου και επιλογών είναι ο Απρίλιος για την COSMOTE TV, γι’ αυτό και ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό με όλες τις διαθέσιμες σειρές της που δεν πρέπει να χάσεις: από αποκλειστικές πρεμιέρες νέων σειρών και καινούργιων κύκλων, μέχρι τα BOX SETS που παρέχουν on demand όλα τα επεισόδια ολοκληρωμένων must see σειρών για απολαυστικό binge-watching.

Οι πρεμιέρες

Ξεκινάμε με το «Made for Love», τη νέα μίνι σειρά του ΗΒΟ Μax που στην Ελλάδα προβάλλεται αποκλειστικά στο COSMOTE TV PLUS λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στην Αμερική. Η υπόθεση μοιάζει λίγο πολύ με κεφάλαιο του «Black Mirror», όπου η κατά τα άλλα ρομαντική έκφραση «δεν-μπορώ-να-σε-βγάλω-από-το-μυαλό-μου» εδώ παίρνει μια σκοτεινή (με πολλές νότες μαύρης κωμωδίας) ερμηνεία: η Χέιζελ είναι η σύζυγος του βαθύπλουτου επιχειρηματία Μπάιρον Γκόγκολ που δραστηριοποιείται στον τεχνολογικό τομέα. Οι δυο τους ζουν εδώ και δέκα χρόνια απομονωμένοι, με μόνη τους συντροφιά την τεχνολογία και όλα όσα έχει εφεύρει ο Μπάιρον για να τους εξυπηρετούν. Όλο αυτό το περιβάλλον γίνεται έξτρα ασφυκτικό για την Χέιζελ, όταν ανακαλύπτει ότι ο άντρας της έχει εμφυτεύσει εν αγνοία της στον εγκέφαλό της τη νέα ρηξικέλευθη ανακάλυψή του.

Πρόκειται για το τσιπάκι με το όνομα «made for love», που του επιτρέπει να παρακολουθεί με ήχο και εικόνα τόσο την τοποθεσία της γυναίκας του όσο και τις σκέψεις και τα συναισθήματά της· ένα εμφύτευμα που υπόσχεται να χαρίσει στα ζευγάρια το αίσθημα της απόλυτης αγάπης, καθώς θα παρέχει «ίδιο μυαλό για δύο σώματα». Η Χέιζελ, που δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της στον Μπάιρον ώστε να γίνει το «πειραματόζωό» του, καταφέρνει να δραπετεύσει από την έπαυλη-φρούριο, πώς θα μπορέσει όμως να τον βγάλει –στην κυριολεξία– από το μυαλό της; Για τους θεατές, πάντως, κολλημένη στο μυαλό μας μένει η Κριστίν Μιλιότι («Palm Springs», «Black Mirror», «How I Met Your Mother»), που με έναν απολαυστικό πρωταγωνιστικό ρόλο κυριαρχεί στη σειρά και δικαιολογεί το hype γύρω από το όνομά της.

Ένα όνομα που μας έρχεται συνειρμικά στο μυαλό στο άκουσμα της σειράς «Law & Order» είναι αυτό του Κρίστοφερ Μελόνι. Ο υποψήφιος για Emmy Αμερικανός ηθοποιός, μετά από τις δύο απολαυστικά…παρανοϊκές σεζόν της σειράς «Happy!» αλλά και ένα πολύ δυνατό και σκοτεινό πέρασμα από το «Handmaid’s Tale», επιστρέφει στις οθόνες ως ντετέκτιβ Έλιοτ Στέιμπλερ, τον ρόλο που ενσάρκωσε στη θρυλική αστυνομική σειρά από το 1999 έως το 2011. Δέκα χρόνια αργότερα, η νέα σειρά «Law & Order: Organized Crime» που έρχεται αποκλειστικά στο COSMOΤΕ SERIES HD κάθε Παρασκευή στις 23:00, βρίσκει τον αστυνομικό ντετέκτιβ Στέιμπλερ αντιμέτωπο με μια τραγική προσωπική απώλεια, αλλά και ένα εντελώς διαφορετικό Αστυνομικό Σώμα της Νέας Υόρκης που πλέον τρέχει κάτω από νέα δεδομένα.

Στη διάρκεια της σειράς παρακολουθούμε την προσπάθεια του Στέιμπλερ να ξαναχτίσει τη ζωή του αλλά και να εξαλείψει το έγκλημα από την πόλη του, ηγούμενος μιας νέας ειδικής ομάδας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η παλιά συνάδελφός του Ολίβια Μπένσον (η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Μαρίσκα Χάργκιτεϊ για μια σπέσιαλ εμφάνιση στον ρόλο που την καθιέρωσε), ενώ την παραγωγή της σειράς υπογράφει ο δημιουργός του «Law & Order», Ντικ Γουλφ.

COSMOTE TV: Ο πλήρης οδηγός για τις must-see σειρές του μήνα - εικόνα 1

Δύο ακόμη γνώριμοι αστυνομικοί από τα παλιά, η Κάσι Στιούαρτ και ο Σάνι Καν του «Unforgotten» έρχονται στις 16/4 στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD (όλα τα επεισόδια του 4ου κύκλου από τις 18:00). Η αστυνομική σειρά «Unforgotten» σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης στην Αγγλία καθώς καταφέρνει να ακολουθεί πιστά τη βρετανική σχολή του είδους εντείνοντας σε κάθε επεισόδιο το μυστήριο και το σασπένς, προσεγγίζοντας όμως παράλληλα και θέματα όπως η ψυχική υγεία, ο ρατσισμός, η ομοφοβία και η κοινωνική ανισότητα.

Στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, η έμπειρη Κάσι αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση όταν ενημερώνεται πως δεν δικαιούται πλήρη σύνταξη από τη δουλειά της, εκτός κι αν συμπληρώσει τριάντα χρόνια υπηρεσίας. Κι ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα στην προσωπική της ζωή, μαζί με τον Σάνι αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο ενός αποκεφαλισμένου πτώματος που βρέθηκε στα σκουπίδια και που η αστυνομία πιστεύει πως ήταν αποθηκευμένο σε οικιακό καταψύκτη για τριάντα χρόνια.

Ένα βήμα πιο κοντά προς τη λύση του μυστηρίου γύρω από την εξαφανισμένη πτήση 828 επιχειρεί να κάνει η τρίτη σεζόν του «Manifest» (κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο COSMOΤΕ SERIES HD) στην παραγωγή του οποίου συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο οσκαρικός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Ρόμπερτ Ζεμέκις. Πιάνοντας το νήμα της ιστορίας από εκεί που μας άφησε το ανατρεπτικό φινάλε της δεύτερης σεζόν, το μυστήριο ξετυλίγεται (ή μήπως μπερδεύεται περισσότερο;) όταν ένας εξαφανισμένος χαρακτήρας από το παρελθόν πραγματοποιεί μια σοκαριστική επανεμφάνιση, την ώρα που οι έρευνες για το μυστηριώδες αεροπλάνο συνεχίζονται πυρετωδώς.

Σειρές για απόλυτο binge-watching

COSMOTE TV: Ο πλήρης οδηγός για τις must-see σειρές του μήνα - εικόνα 2

Χρυσές Σφαίρες, βραβεία Emmy, Νέα Υόρκη των ‘60s και το μεγάλο αμερικανικό όνειρο στο επίκεντρο. Χρειάζεται περισσότερες συστάσεις το «Mad Men»; Μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές των τελευταίων χρόνων πρωταγωνιστεί στον πλούσιο και δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS της COSMOTE TV με ολοκληρωμένες σειρές έτοιμες προς απολαυστικό binge-watching μέχρι τελικής πτώσης. Και οι επτά κύκλοι με τον πολυβραβευμένο Τζον Χαμ σε απόλυτο ερμηνευτικό ρεσιτάλ (από το καστ ξεχωρίζουν και οι Ελίζαμπεθ Μος και Βίνσεντ Κάρτεϊσερ) είναι διαθέσιμοι για όσους θέλουν να ανακαλύψουν (ξανά και ξανά) τι πραγματικά σημαίνει καλή τηλεόραση.

COSMOTE TV: Ο πλήρης οδηγός για τις must-see σειρές του μήνα - εικόνα 3

Από τα ΒΟΧ SETS του on demand καταλόγου COSMOTE TV PLUS της COSMOTE TV ξεχωρίζουμε και το σκοτεινό και άκρως γοητευτικό «Luther». Το αστυνομικό-ψυχολογικό δράμα που χάρισε Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας στον πρωταγωνιστή του, Ίντρις Έλμπα, φιγουράρει χωρίς κόπο στις λίστες με τις καλύτερες βρετανικές αστυνομικές σειρές, με τη δομή του να θυμίζει έντονα αυτήν ενός λογοτεχνικού noir αφηγήματος – τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να γυρίσεις και την επόμενη σελίδα, και κάπως έτσι, όλα τα επεισόδια των πέντε κύκλων του «Luther» (μαζί και η σπέσιαλ σεζόν δύο επεισοδίων) θα τα δεις back-to-back.

Τέλος, στο COSMOTE TV PLUS βρίσκουμε και όλα τα επεισόδια του guilty pleasure «Resident Alien», της βασισμένης στο κόμικ του Dark Horse σειράς που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην κωμωδία, το μυστήριο και το sci-fi. Τα δέκα απολαυστικά επεισόδια της πρώτης σεζόν ακολουθούν τον εξωγήινο Χάρι, ο οποίος προσγειώνεται στη γη και για να…καμουφλαριστεί υποδύεται τον γιατρό σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, έναν ρόλο που θα τον βοηθήσει να πετύχει το σκοπό του που δεν είναι άλλος από το να αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Με τη δεύτερη σεζόν να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για γυρίσματα, τι καλύτερο από μια επανάληψη;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.