Δείτε το καθηλωτικό τρέιλερ του «Σιωπηλού Δρόμου»

Θρίλερ, μυστήριο και αγωνιώδες δράμα ντύνονται με μια ιδιαίτερη σκοτεινή ατμόσφαιρα στα πρώτα πλάνα της νέας σειράς του Mega.

Δείτε το καθηλωτικό τρέιλερ του «Σιωπηλού Δρόμου»

Τα πρώτα πλάνα από τον «Σιωπηλό Δρόμο» μόλις κυκλοφόρησαν και όλα δείχνουν ότι, μέσα στην καταιγίδα από ριάλιτι που κατακλύζει την ελληνική τηλεόραση αυτήν την περίοδο, η νέα σειρά του Mega μοιάζει με σανίδα σωτηρίας για τηλεθεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν μια δυνατή ιστορία που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Σε σενάριο Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπανή (συγγραφικό δίδυμο που υπογράφει σεναριακά και τις «Άγριες Μέλισσες») και σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, ο «Σιωπηλός Δρόμος» βαδίζει σε ένα δυνατό και αγωνιώδες στόρι: Ένα σχολικό λεωφορείο εξαφανίζεται ξαφνικά και οι μικροί επιβάτες-παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών θεωρούνται θύματα απαγωγής. Οι αστυνομικές έρευνες θα αποκαλύψουν μυστικά, κρυφές ζωές, ίντριγκες και πρόσωπα υπεράνω υποψίας ως υπόπτους, καθώς οι γονείς των μικρών μαθητών καθώς και όλοι όσοι θα εμπλακούν για να λύσουν το μυστήριο θα βρεθούν σε μια εφιαλτική πραγματικότητα στην οποία θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00 στο Mega, με το δελτίο Τύπου του καναλιού να κάνει λόγο για μια παραγωγή με «κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών», γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το πρώτο τρέιλερ της σειράς.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη, ενώ την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που έντυσε μουσικά το τρέιλερ των οσκαρικών «Παράσιτων» (2019).

Δείτε το τρέιλερ του «Σιωπηλού Δρόμου»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.